ZVEZDAŠI, DOĐITE DA ZAJEDNO PROSLAVIMO TITULU: Vladan Milojević pozvao navijače da u subotu ispune Marakanu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

slavlje

ZVEZDAŠI, DOĐITE DA ZAJEDNO PROSLAVIMO TITULU: Vladan Milojević pozvao navijače da u subotu ispune Marakanu!

Fudbal -

Crvena zvezda će u poslednjoj utakmici nacionalnog prvenstva, 37. kolu Superlige Srbije, ugostiti ekipu Čukaričkog na Marakani u subotu od 19.00 časova.

Vladan Milojević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Trener Vladan Milojević izneo je očekivanja pred meč na kome će crveno-beli proslaviti 35. šampionsku titulu.

- Utakmice sa Čukaričkim su uvek izuzetno zanimljive, bez obzira da li se igra na Banovom brdu ili na našem terenu. Poštujemo ekipu Čukaričkog, igraju konstantno, ne samo ove godine, već i prethodnih. Nadahnuta su i mlada ekipa, uz par iskusnih igrača. Očekujem dobru fudbalsku predstavu - počeo je Milojević.

Na pitanje da li će neko propustiti poslednju utakmicu u sezoni, Milojević je naglasio da će odluka biti doneta nakon treninga uoči duela.

- Videćemo posle treninga. Imamo nekoliko rovitih igrača, procenićemo pre utakmice.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Saglasan je Milojević da će biti neverovatan spektakl na proslavi titule, te je i sam iskoristio priliku da pozove zvezdaše na stadion.

- Očekujem slavljeničku atmosferu. Naravno prvo moramo da odigramo utakmicu, maksimalno ozbiljno. Trebalo bi da se odužimo našim navijačima sa jedne, a sa druge strane da se zahvalimo. Sinergija između nas je trajala cele godine i na kraju je krunisana sa oba trofeja. Pozivam ih da dođu u što većem broju, nadamo se da će biti lepo vreme da svi zajedno uživamo. Ko god bude mogao neka dođe da podrži momke i da zajedno proslavimo titulu.

Vladan Milojević je otpočeo svoj drugi mandat prethodne zime.

- Volim da gledam u daljinu, a fudbal za mene znači strast, posvećenost svakog dana i trenutka. Ako radite pošteno i dajete sve od sebe, a tako smo počeli još od priprema na Kipru. Momci su za svaku pohvalu. Napravili smo lepu atmosferu. Čast mi je da treniram ovako dobre ljude, ne mogu da izdvojim samo igrače već i moje saradnike, koji su stalno tu. Glavni sam trener, ali ima i zaslužnijih od mene, ceo stručni štab i svi koji su žargonski rečeno “ljudi iz senke”. Uradili su fenomenalan posao i ponosan sam na njih - zaključio je Milojević.

Kurir sport

00:26

Aleksandar Dragović, delije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track