NAĐ OTVORIO DUŠU: " Imali smo MNOGO SREĆE na početku sezone! NIJE mi se SVIDELO što su igrači DOBILI ODMOR"
Foto: Starsport©

superliga

NAĐ OTVORIO DUŠU: " Imali smo MNOGO SREĆE na početku sezone! NIJE mi se SVIDELO što su igrači DOBILI ODMOR"

Fudbal -

Fudbaleri Partizana igraju svoj poslednji meč ove sezone protiv Radničkog iz Kragujevca u subotu od 18 časova na stadionu u Humskoj, a trener crno-belih Albert Nađ je pred ovaj duel govorio o mnogim temama.

Partizan je obezbedio drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona, a kako kaže trener crno-belih, primarni cilj je ispunjen.

- Cilj koji je pred mene postavilo rukovodstvo ja sam ispunio - rekao je Nađ.

Albert Nađ
foto: Starsport©

Na klupi Partizana nasledio je Igora Duljaja, a indirektno je pecnuo svog prethodnika.

- U prvom delu sezone jesmo beležili pobede, ali nismo igrali kako smo želeli. Više puta smo dobili na karakter, preokretima ili golovima u poslednjim trenucima mečeva. Nekad je to moglo da ode na drugu stranu. Prošlu sezonu smo završili četvrti, sad smo drugi, ako se tako gleda ova jeste bolja, ali valja biti objektivan. Dosta puta nismo zaslužili čitav plen. Imali smo Aleksandra Jovanovića, koji jeste zasluženo uvršten na spisak reprezentativaca, ali čim je golman naš najbolji igrač, to znači da sezona nije zadovoljavajuća - rekao je trener Partizana.

Kaže da motiva ne nedostaje protiv Radničkog, ali da nije srećan što nema kompletan tim na raspolaganju.

- Motiv nam ne nedostaje. Želimo još jedno, treće uzastopno, slavlje. Ovoga puta protiv dobre ekipe, sa zanimljivim trenerom i nekoliko opasnih pojedinaca. Nama će nedostajati pojedini igrači, koji su dobili dozvolu od ranije da odu pre poslednjeg kola. Lično, to mi se nije svidelo, ali šta da radimo. Ekipa koja se pojavi na terenu je najbolja Partizanova u tom trenutku - rekao je Nađ.

Zaključio je pričom o prelaznom roku.

- Nismo još razgovarali o prelaznom roku. Kad sam došao, predočeno mi je da da osvojim drugo mesto i to sam ispunio. Lepo je znati da će Partizan posle sedam godina igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, svesni smo teških prepreka, ali na svakoj utakmici može da se desi dosta stvari. Videćemo ko će odlaziti, biće dolazaka, to ne možemo da kontrolišemo, već tržište. Klubovi iz Srbije nikad ne mogu da početku prprema da imaju završen prelazni rok, ove godine je specifična situacija zbog Prvenstva Evrope i Olimpijskih igara, moraćemo da se prilagodimo. Možda ljudi u klubu imaju planove od ranije, trebalo bi da zajednički sednemo i predočimo stavove kako bismo formirali konkurentnu ekipu - završio je Albert Nađ.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:21

Grobari skandiraju Duljaju u Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track