EKSKLUZIVNO! OVO JE PALATA U KOJOJ ŽIVI ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: Nekada crkva, sada dom fudbalskog boga! Komšije nam OTKRILE sve tajne!
Foto: JESSICA GOW / AFP / Profimedia, Kurir, EPA/Alessandro Di Marco

kurir u stokholmu

EKSKLUZIVNO! OVO JE PALATA U KOJOJ ŽIVI ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: Nekada crkva, sada dom fudbalskog boga! Komšije nam OTKRILE sve tajne!

Fudbal -

Bog fudbala živi u crkvi! Neki bi pomislili da je šala, ali pošto je u pitanju Zlatan Ibrahimović sve postaje moguće.

Ekipa Kurira je boravila prethodnih dana u Švedskoj na prijateljskom meču "orlova" I domaćeg tima. Ujedno je bio i oproštaj velikog Zlatana Ibrahimovića od dresa reprezentacije Švedske.

1 / 5 Foto: Kurir Sport

Dan posle meča smo se uputili u jedan elitni deo grada u želji da vidimo čuvenu crkvu koju je Zlatan kupio i preuredio u porodični dom. Tamo boravi kada ga put nanese u Stokholm. Objekat je kupio za 9,6 miliona evra, a prostire se na 940 kvadrata. Upravo je tu ovih dana boravio čuveni as: - Nisam ga video, ali moj sin Maksimilijan mi reče kako je juče video njegov ferari kako ulazi u garažu kuće. Znači, tu je, samo ga strpljivo sačekajte i pazite da vam ne umakne, ipak, ima brz auto - uz odmeh nam kazuje Erni nakon što smo mu rekli da smo novinari iz Srbije.

00:36

Komšinica Zlatana Ibrahimovića o Ibri

Istu ljubaznost dobili bi od svakog kada bi upitali za čuvenog asa.

- Sjajan je komšija! Vidimo ga ponekad, uvek se ljubazno javi, a i kada se ne javi čujemo njegov bučni crni ferari - uz takođe širok osmeh nam priča Paula i otkriva da je i zgrada pored u vlasništvu Ibre, ali da se to koristi kao poslovni prostor.

00:24

EKSKLUZIVNO! OVO JE PALATA U KOJOJ ŽIVI ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: Nekada crkva, a sada dom fudbalskog boga! Komšije nam OTKRILE sve tajne

Zlatanovo carstvo nije imalo mira u prošlosti tako su ulazna vrata pre pet godina išarana natpisom "Juda".

Zlatan Ibrahimović
foto: JESSICA GOW / AFP / Profimedia

To se tada povezivalo sa besom navijača Malmea, jer je Zlatan kupio deonice njihovog ljutog rivala Hamarbija.

Iako je u jednoj od prostorija bilo uključeno svetlo nismo imali tu sreću da se Ibra pojavi bar na prozoru. Sitno odbrojavanje sati do povratka u Beograd značilo je da nemamo vremena sa čekamo Ibrahimovića, ali bar smo videli tu čuvenu "ex crkvu" koja je prerasla u njegovu oazu mira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track