PRIPADNICI MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA IDU U NEMAČKU! MUP Srbije se oglasio saopštenjem pred početak Evropskog prvenstva!
Foto: MUP Srbije

na zadatku

PRIPADNICI MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA IDU U NEMAČKU! MUP Srbije se oglasio saopštenjem pred početak Evropskog prvenstva!

Fudbal -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova učestvovaće u radu Međunarodnog centra za policijsku saradnju (IPCC), koji je uspostavljen povodom održavanja Evropskog prvenstva u fudbalu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije se ovim povodom oglasilo saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, na poziv nemačke policije, učestvovaće u radu Međunarodnog centra za policijsku saradnju (IPCC), koji je uspostavljen povodom održavanja Evropskog prvenstva u fudbalu, koje se održava u periodu od 14. juna do 14. jula ove godine u Saveznoj Republici Nemačkoj.

MUP Srbije
foto: MUP Srbije

Pripadnici MUP-a Srbije, zajedno sa kolegama iz Nemačke, biće angažovani u gradovima u kojima će srpska reprezentacija igrati utakmice, kako bi se uspostavila efikasnija komunikacija između lokalne policije i srpske publike, kao i sa ciljem blagovremene razmene informacija koje će doprineti smanjenju bezbednosnih rizika.

MUP Srbije
foto: MUP Srbije

Imajući u vidu da se očekuje prisustvo velikog broja naših državljana na ovom sportskom događaju, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić naložio je da se opredele policijski službenici MUP-a, u IPCC u Nojsu, koji će u slučaju potrebe biti dostupni posetiocima Evropskog prvenstva u fudbalu iz Srbije na brojeve telefona: +381648928677 i +381648923194.

BONUS VIDEO:

01:24

Piksi se obraća naciji pred Euro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track