OVO SU NAJLEPŠE NAVIJAČICE NA TRENINGU SRBIJE: Mamile su uzdahe na tribinama! Čak se i Turkinja ogrtala u srpsku zastavu (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

LEPOTICE!

OVO SU NAJLEPŠE NAVIJAČICE NA TRENINGU SRBIJE: Mamile su uzdahe na tribinama! Čak se i Turkinja ogrtala u srpsku zastavu (FOTO)

Fudbal -
EURO 2024, Specijalni dopisnici, Miloš Bjelinić, Nemanja Nikolić
foto: Kurir

Zapadna tribina starog stadiona Augzburga bila je mala da primi sve zainteresovane navijače za prvi trening Srbije u Nemačkoj.

U prodaji je bilo 2.800 ulaznica koje su planule, a računajući mališane na stadion je bilo više od 4.000 gledalaca. Navijačice Srbije su plenile svojom lepotom, a mi vam donosimo fotografije koje to potvrđuju.

1 / 16 Foto: Nemanja Nikolić

Dobro je već poznato da je na treningu "orlova" bilo i nekoliko desetina navijača Fenerbahčea. Tako je jedna lepa Turkinja dobila na poklon od kolega navijača Srbije našu zastavu što je ona s oduševljenjem prihvatila. Posle je ogrnuta u srpsku zastavu skandirala ime "Dušana Tadića".

Ako je suditi po slikama iz Augzburga, ali i iz razgovora sa našim ljudima ovde, Srbija će imati ogromnu podršku na mečevima u Minhenu. Veliki broj navijača je već nabavio ulaznice, a ima i onih koji pokušavaju u poslednjem momentu da dođu do dragocenog parčeta hartije.

Očekuje se da na mečevima sa Danskom i Slovenijom tim Dragana Stojkovića ima vetar u leđa od strane više od 20.000 navijača na tribinama "Alijanc arene".

Bonus video:

00:30

Dva navijača upala na trening Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track