ŠAMPION UPALIO MOTORE: Zvezda počela pripreme za novu sezonu!
Foto: FK . Crvena zvezda

PRIPREME

ŠAMPION UPALIO MOTORE: Zvezda počela pripreme za novu sezonu!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde su se okupili i odradili prvi trening u novoj sezoni, a šef stručnog štaba Vladan Milojević je na raspolaganju imao 26 fudbalera.

Na spisku su: Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Andrej Đurić, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević, Dalsio Gomeš, Edmund Ado, Luka Ilić, Nikola Knežević, Vasilije Kostov, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Aleksa Vasilić, Piter Olanjinka, Jegor Prucev, Uroš Kabić, Aleksandar Katai, Veljko Vukojević, Đorđe Ranković, Žan Filip Kraso i Uroš Sremčević.

Usled reprezentativnih obavezama na Evropskom prvenstvu, sa ekipom nisu Uroš Spajić, Nemanja Stojić i Srđan Mijailović, dok su Miloš Degenek, Adam Avdić i Vladimir Lučić povređeni. Ekipi će se naknadno priključiti Omri Glazer, Naser Điga, In Bom Hvang, Gelor Kanga, Kings Kangva i Šerif Endiaje.

Nova imena u odnosu na prolećni deo sezone su: Miloš Gordić, Andrej Đurić, Edmund Ado, Kings Kangva, Jegor Prucev i Uroš Kabić koji su se vratili sa pozajmicama, kao i četiri fudbalera koji su priključeni prvom timu iz juniorskih selekcija. Reč je o Veljku Vukojeviću koji je omladinac, kao i o kadetima Aleksi Vasiliću, Đorđu Rankoviću i Vasiliju Kostovu. Tu su i novajlije Dalsio Gomeš i Luka Ilić.

Zvezda će letnje pripreme odraditi iz dva dela, a prva destinacija je Zlatibor gde će biti od 19. do 29. juna. Tamo će odigrati jednu utakmicu, a rival će biti Mladost iz Lučana - 28. juna. Uslediće kratak predah za igrače, koji će potom 2. jula otići u Sankt Peterburg. Tamo će boraviti do 13. jula i u međuvremenu odigrati tri kontrolne utakmice, ttermini su - 4, 8. i 12. jul.

Zvezda otvara sezonu 20. jula u meču protiv Jedinstva iz Uba na Marakani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track