DUŠAN TADIĆ PRED SAIGRAČIMA OBJASNIO NEPROMIŠLJENE REČI! FSS se oglasio saopštenjem posle BURE koju je izazvala izjava kapitena
Foto: Nemanja Nikolić

sve je objasnio

DUŠAN TADIĆ PRED SAIGRAČIMA OBJASNIO NEPROMIŠLJENE REČI! FSS se oglasio saopštenjem posle BURE koju je izazvala izjava kapitena

Fudbal -
EURO 2024, Specijalni dopisnici, Miloš Bjelinić, Nemanja Nikolić
foto: Kurir

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić izvinio se saigračima i selektoru Draganu Stojkovići Piksiju zbog "nepromišljenih reči" koje je izgovorio posle meča sa Engleskom.

Saopštenje Fudbalskog saveza Srbije prenosimo u celosti.

"Tadićevo izvinjenje selektoru i saigračima

U hotelu „Maksimilijan” u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije.

Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima.

Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening", piše u saopštenju.

(Kurir sport)

BONUS VIDEO:

00:20

Piksi se pojavio četiri minuta posle početka treninga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track