DRAGI MOJI HRVATI, VIŠE NISTE TOLIKO JAKI: Fudbalski stručnjak iz BiH brutalnim komentarom ukanalio komšije!
Foto: Ante Cizmic / imago sportfotodienst / Profimedia

spustio im

DRAGI MOJI HRVATI, VIŠE NISTE TOLIKO JAKI: Fudbalski stručnjak iz BiH brutalnim komentarom ukanalio komšije!

Fudbal -

Fudbaleri Hrvatske nalaze se pred eliminacijom sa Evropskog prvenstva. Naravno, teorija ih još drži u igri da posle grupne faze mogu ostati u Nemačkoj.

Luka Modrić, Hrvatska
foto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Posle ubedljivoj poraza od Španije (0:3), Hrvati su kao apsolutni favoriti u utakmici protiv Albanije odigrali nerešeno 2:2 i u poslednjim trenucima ostali bez bitne pobede.

Neuspeh fudbalera Hrvatske komentarisao je nekadašnji selektor Maroka i trener iz BiH Vahid Halilhodžić. Njegovo mišljenje uvaženo je u Hrvatskoj, jer je bio veoma uspešan kao trener zagrebačkog Dinama.

- Znam da su sad svi u Hrvatskoj u jednom kolektivnom šoku, pa ću biti maksimalno blag i oprezan. Dragi moji Hrvati, ove dve utakmice Hrvatske pokazale su i dokazale da reprezentacija Hrvatske više nije igrom na onom nivou kao nekad, bez obzira što je i dalje ugledna - rekao je Vahid Halilhodžić za portal Net i nastavio:

- Svi smo navikli da vidimo Hrvatsku u boljem svetlu, ali očito da rezultati dosad na EP pokazuju da Hrvatska više nema taj nivo da ostvari veliki rezultat. Očekivanja su bila velika, međutim vaša reprezentacija više nema snagu da preokrene i zadrži do kraja, iako se radi o klasama od igrača.

Vahid Halilhodžić
foto: STR / AFP / Profimedia

Nastavio je Vahid Halilhodžić da i dalje kanali Hrvate.

- Ova reprezentacija Hrvatske nema brze igrače koji mogu da odgovore zahtevima modernog fudbala. Vidimo i sami kako se brzo i agilno igra na EP, a Hrvatska je u svemu spora i troma. Lopta ide veoma sporo. Da je Hrvatska igrala protiv iskusnije ekipe, izgubila bi. Albanija je bila malo naivna. Bez ljutnje, ali možete stvarno biti zadovoljni sa ovih 2:2. Imali ste tri boda u rukama, ali sve ste prosuli. Pod obavezno Hrvatska sada treba da dobije Italiju, a to neće biti lako - zaključio je Vahid Halilhodžić.

Kurir sport/Net.hr

00:11

Srpski navijači peckaju Slovence - Luka Dončić jedan je od nas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track