OVO JE NAJEMOTIVNIJI VIDEO SA EVROPSKOG PRVENSTVA U NEMAČKOJ: Šta je to otac Peter Šmajhel uradio sinu Kasperu tokom intervjua?!
Foto: Printskrin/X

bravo

OVO JE NAJEMOTIVNIJI VIDEO SA EVROPSKOG PRVENSTVA U NEMAČKOJ: Šta je to otac Peter Šmajhel uradio sinu Kasperu tokom intervjua?!

Fudbal -

Simpatična scena desila se posle utakmice fudbalskih reprezentacija Danske i Engleske (1:1) na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Peter Šmajhel, Kasper Šmajhel
foto: Printskrin/X

Legendarni golman Peter Šmajhel, koji radi kao izveštač za Foks TV, intervjuisao je svog sina Kaspera, koji je čuvao gol Danske. Iako je sinu postavio pitanje vezano za utakmicu, otac nije izdržao da zagrli svog naslednika.

- Radio sam mnogo intervjua posle meča, ali ovo nikada nisam uradio - rekao je Peter pre nego što je zagrlio sina.

Posle osmeha i zagrljaja, sin Kasper poklonio je ocu dres u kojem je branio protiv reprezentacije Engleske. Na ovom Evropskom prvenstvu Kasper Šmajhel je već postao „najstariji“ golman u istoriji Danske na šampionatima Starog kontinenta.

Selekcija Danske naredni je protivnik reprezentacije Srbije, u poslednjoj utakmici grupe C. Oba nacionalna tima imaće imperativ pobede u utakmici koja će biti igrana u 25. juna od 21.00 čas na stadionu Alijanc arena u Minhenu.

Kurir sport

00:39

Prognoza navijača za utakmicu Slovenija - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track