Pantelić: Pun stadion ruši Belgiju

POodrška fudbalerima Srbije

Pantelić: Pun stadion ruši Belgiju

Fudbal -
Lično dolazim na Marakanu da navijam i nadam se da će podrška da bude maksimalna, ne samo zato što igra reprezentacija, nego zato jer ti momci nemaju neko ogromno iskustvo i sigurno je da će im mnogo značiti pomoć sa tribina, rekao je Pantelić

Doskorošnji fudbalski reprezentativac Srbije Marko Pantelić pozvao je danas sve navijače da budu jedinstveni i da u petak protiv Belgije ispune tribine. Popularni Pantela smatra da je mladom timu selektora Siniše Mihajlovića podrška potrebnija nego ikad ranije.

"Lično dolazim na Marakanu da navijam i nadam se da će podrška da bude maksimalna, ne samo zato što igra reprezentacija, nego zato jer ti momci nemaju neko ogromno iskustvo i sigurno je da će im mnogo značiti pomoć sa tribina", rekao je Pantelić u Atini.

Bivši napadač Zvezde, Herte, Ajaksa i Olipijakosa, nastavlja u istom dahu.

"Voleo bih da dođe ogroman broj navijača, da se kao nekad traži karta više i da momci osete kako je to kad te tribine našeg najvećeg stadiona vode ka pobedi. Pomoć je potrebnija nego ikad ranije, jer igramo sa super reprezentacijom kao što je Belgija", rekao je Pantelić u Atini, gde je prisustvovao manifestaciji "Srbi u grčkom sportu".

On je istakao da svi srpski sportisti koji su u Grčkoj zaslužuju maksimalno poštovanje, a posebno legendarni košarkaški treneri Dušan Ivković i Željko Obradović, od petka počasni građani Pireja i Atine.

"Ovo je jako lepa stvar, ogromno poštovanje svim srpskim sportistima u Grčkoj, posebno prema Dudi i Obradoviću. Oni svakako jesu dva najuspešnija čoveka koji su se bavili sportom u Grčkoj", konstatovao je Pantelić.

Kada je u pitanju njegov Olimpijakos Pantelić je istakao da sve ide po planu.

"Polako se zahuktava sezona, već imamo lepu razliku na tabeli, jedino što nismo bili toliko uspešni u Ligi šampiona. Ipak, imamo još četiri utakmice, voleli bismo da se domognemo terćeg mesta, pa i da i u 2013. godini igramo u Evropi. Sigurno je da Olimpijakos ima i snage i kvaliteta za to", poručio je Pantelić.

Nezaobilazna tema kad je u pitanju Pantelić svakao je osvrt na stanje u Crvenoj zvezdi.

"Lepo je videti da je Zvezda ponovo prva, nadam se da će tu i ostati do kraja sezone i da osvoji titulu na radost svih nas, kojima ne prođe dan bez Zvezde u mislima", zaključio je Pantelić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track