Janković: Sve je otvoreno

Posle meča u Engleskoj

Janković: Sve je otvoreno

Fudbal -
Selektor Srbije veruje da će Engleskoj biti teže u Kruševcu za četiri dana, nego "orlićima" u Noriču gde su poraženi golom Dosona iz penala.

Mlada reprezentacija Srbije minimalno je poražena u Engleskoj 0:1 u prvom meču bažara za plasman na EP, a selektor Aleksandar Janković, smatra da je rezultat aktivan.

On veruje da će Engleskoj biti teže u Kruševcu za četiri dana, nego "orlićima" u Noriču gde su poraženi golom Dosona iz penala.

"Izgubili smo posle velike bitke, ali i dalje je sve otvoreno. Nismo uspeli da iskoristimo svoje prilike. Dobro smo se nosili sa njima. Englezima će biti teže u Kruševcu nego što je nama bilo ovde", rekao je Janković.

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Engleske Stjuart Pirs nije bio prezadovoljan zbog minimalne pobede njegovih igrača.

Njegova radost bila bi potpuna da su Ins, Henderson i družina iskoristili makar još jednu od mnogobrojnih prilika koje su im se ukazale.

"Srećan sam zbog pobede, ali nisam srećan zbog toga što nismo bolji realizovali brojne stopostotne šanse. Mislim da nas očekuje težak meč u Srbiji, međutim, igraćemo našu igru. Sudije su bile sjajne, nisam ni očekivao drugačije na ovom meču, jer ipak ovo je baraž za plasman na Evropsko prvenstvo", rekao je Pirs posle duela u Noriču.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track