Rajola: Ibra ne priča o Barsi i Baloteliju

Ne vređa

Rajola: Ibra ne priča o Barsi i Baloteliju

Fudbal -
Menadžer Zlatana Ibrahimovića Mino Rajola demantovao je da je njegov klijent Barselonu nazvao prosečnim timom, a italijanskog fudbalera Marija Balotelija običnim igračem

Menadžer Zlatana Ibrahimovića Mino Rajola demantovao je da je njegov klijent Barselonu nazvao prosečnim timom, a italijanskog fudbalera Marija Balotelija običnim igračem."Ibrahimović nikada nije govorio o Baloteliju i Barseloni. Mario je jedan od najboljih napadača na svetu, a u ovoj eri komunikacije svako misli da može da napiše šta god poželi. Neću prihvatiti da se neke vesti izmisle bez ikakve verifikacije", rekao je Ibrahimovićev menadžer.

Portal iz Hondurasa "diez.hn" preneo je navodnu Ibrahimovićevu izjavu da "Baloteliju više odgovaralo da pređe u Barselonu nego u Real Madrid, prosečan igrač za prosečan tim".

Ibrahimović je jednu sezonu svoje karijere proveo u Barseloni, koja ga je na leto 2009. godine dovela iz italijanskog Intera za 46 miliona evra plus kamerunski napadač Samjuel Eto. On se posle sukoba sa tadašnjim trenerom Katalonaca Pepom Gvardiolom preselio u Milan, koji ga je platio 24 miliona evra. Reprezentativac Švedske je tri sezone igrao za Inter, a tokom dve u tom klubu saigrač mu je bio upravo Baloteli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track