De Bur: Miha, zašto je Sulejmani igrao povređen?

De Bur: Miha, zašto je Sulejmani igrao povređen?

Fudbal -
Vreme oporavka od povrede koju je imao je otprilike četiri do šest nedelja. Trenutno ne radi punim intenzitetom, kaže De bur o Srbinu

Trener fudbalera Ajaksa Frenk de Bur ljut je zbog toga što je Miralem Sulejmani igrao za Srbiju protiv Makedonije u Skoplju, iako nije bio maksimalno spreman, a takav se i vratio u Holandiju.

Sulejmani je u porazu "orlova" u Makedoniji igrao poslednjih desetak minuta, što je neprijatno iznenadilo De Bura, koji je upravo zbog povrede izostavio srpskog fudbalera sa dva poslednja meča Ajaksa, protiv Utrehta i Real Madrida, jer nije bio spreman.

"Kopljanici" za vikend igraju meč protiv Eraklesa, a De Bur najverovatnije neće računati na ofanzivca, jer se ovaj nije oporavio.

"Sulejmani nije sto odsto spreman za utakmicu", rekao je trener slavnog amsterdamskog kluba.

Njemu nije jasno zbog čega ga je Mihajlović uopšte uvodio u igru, kada se zna da je trebalo da miruje još nekoliko dana.

"Vreme oporavka od povrede koju je imao je otprilike četiri do šest nedelja. Trenutno ne radi punim intenzitetom i tek kad bude odradio maksimalno sa ostatkom tima, konkurisaće za sastav".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track