KONTRANAPAD SRBIJE: Šokiraćemo svet istinom o rasizmu
Foto: BETA

Isplivali novi detalji

KONTRANAPAD SRBIJE: Šokiraćemo svet istinom o rasizmu

Fudbal -
Gensek FS Zoran Laković kaže da rezultati interne istrage o incidentu u Kruševcu ukazuju na ogromnu odgovornost Ostrvljana

Kontranapad!Fudbalski savez Srbije uveliko sprovodi unutrašnju istragu povodom incidenta u Kruševcu, na meču protiv Engleske, a generalni sekretar Zoran Laković tvrdi da će njeni rezultati biti veoma zanimljivi. Prema njegovim rečima, mnogi će se iznenaditi kada u javnost budu izneseni novi detalji vezani za navodno provociranje i vređanje gostujućih reprezentativaca od strane srpskih navijača.Gensek FSS još jednom je ponovio da istovetnu istragu očekuje i od kolega iz Fudbalskog saveza Engleske, kako bi kompletna istina konačno izašla na videlo.- Sprovodimo našu internu istragu, analiziramo svaki detalj, razgovaramo s mnogim ljudima i mogu vam reći da smo došli do veoma zanimljivih informacija. Pregledali smo snimke sigurnosnih kamera i mnogi će se veoma iznenaditi kad budu videli rezultate naše istrage, ali ne bih sada otkrivao o čemu se radi - kaže Laković i dodaje:- Verujem da ćemo u javnost izaći vrlo brzo, a svakako pre nego što UEFA završi svoju istragu, ali isto to očekujem i od kolega iz Fudbalskog saveza Engleske. Do tada ne želim da pričam ni o čemu na tu temu.

Englezi opet lažuEngleski sajt Dejli star objavio je izjavu navodnog izvora bliskog vrhu FSS koji tvrdi da će kompletan stručni štab mlade reprezentacije Srbije biti smenjen zbog narušavanja ugleda Saveza u Kruševcu, čime bi oni bili okrivljeni za nemile scene. Međutim, pomenuti medij je verovatno namerno prećutao činjenicu da je selektoru Aleksandru Jankoviću istekao ugovor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track