Mihajlović: Ne znam da li ćemo aplaudirati hrvatskoj himni
Foto: KURIR

Kodeks

Mihajlović: Ne znam da li ćemo aplaudirati hrvatskoj himni

Fudbal -
Pred meč Hrvatska - Srbija, koji je na programu u martu postavlja se pitanje da li će se "Orlovi" držati kodeksa o ponašanju

BEOGRAD - Prema kodeksu o ponašanju koji su svi reprezentativci potpisali još letos, predviđeno je da aplauzom pozdrave protivničku himnu, a selektor Srbije Siniša Mihajlović je kazao da bi tako trebalo da bude i protiv Hrvatske.

"Videćemo kada dođe do toga, do marta ima još vremena, ko živ, ko mrtav. To nema nikakve veze sa Hrvatima i Belgijancima, to je naše. Bez obzira sa kim igramo, trebalo bi tako da se ponašamo", naveo je on.Mihajlović je dodao i da još veruje u plasman na Mundijal, iako sada Srbija zaostaje šest bodova za Belgijom i Hrvatskom."Verujem da imamo šanse, ima još šest utakmica do kraja. Ako odigramo kao protiv Velsa i većim delom meča protiv Belgije, možemo sve. Ako igramo 30 minuta kao protiv Belgije ili uplašeno protiv Makedonije, onda su nam male šanse. Ko to kaže da Srbija ne može da pobedi Hrvatsku u Hrvatskoj. Dok nas matematika ne izbaci, ja verujem i moji će igrači da veruju u plasman. Pokazali smo da svakog možemo da pobedimo, ali i da izgubimo", zaključio je Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track