Sudija iz svlačionice podelio 36 crvenih kartona

Haos

Sudija iz svlačionice podelio 36 crvenih kartona

Fudbal -
Sve je bilo mirno do 85. minuta, a onda je sudija Nestor Gilijen pokazao crvene kartone dvojici igrača zbog koškanja. I umesto da isključeni igrači napuste teren, oni su nastavili sa tučom, a priključili su im se i ostali fudbaleri

Meč juniorske fudbalske lige Paragvaja između Teniente Farine i Libertada ušao je u rubriku "verovali ili ne" jer je sudija podelio čak 36 crvenih kartona.Sve je bilo mirno do 85. minuta, a onda je sudija Nestor Gilijen pokazao crvene kartone dvojici igrača zbog koškanja. I umesto da isključeni igrači napuste teren, oni su nastavili sa tučom, a priključili su im se i ostali fudbaleri. U opštem haosu, sudije su pobegle u svlačionicu odakle su i podeljeni ostali crveni kartoni. Osim igrača na terenu "pocrveneli" su i fudbaleri sa klupe. "Sudije nisu ostale ni na terenu kada je počela tuča, nego su pobegli u svlačionicu", rekao je predsednik Teniente Farine, Ernan Martinez.

"Otrčali su kroz tunel sa terena. Nisu mogli da vide ništa od onoga što se dešavalo na terenu, ali su zato u izveštaju sa utakmice da bi oprali svoje ruke od odgovornosti isključili sve fudbalere".

Na glavnog arbitra je bio kivan i predsednik gostiju Siksto Nunjez. Na potezu je Fudbalski savez Paragvaja koji treba da odredi kazne za isključene.

http://www.youtube.com/watch?v=5mrD4JFX2Sc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track