Lazar Marković: Voleo bih da nas Inter potceni
Foto: Saša Pavlić

Lazar Marković: Voleo bih da nas Inter potceni

Fudbal -
Utakmica trećeg kola H grupe Lige Evrope između Intera i Partizana igra se sutra od 19 sati na stadionu „Đuzepe Meaca“ u Milanu

BEOGRAD – Mladi fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je danas da crno-beli idu u Milano spremni za borbu i da će učiniti sve da u meču trećeg kola Lige Evrope sa slavnim italijanskim klubom ostvare što bolji rezultat.

"Svi znamo ko je i šta je Inter, radi se o jednom od najvećih evropskih klubova,idemo tamo da se borimo i da pokušamo da napravimo što bolji rezultat“, rekao je Marković Tanjugu na aerodromu Nikola Tesla, neposredno uoči polaska za Milano.

On je istakao da nikog od Interovih zvezda ne bi posebno izdvajao.

"Inter ima sjajnu ekipu,mnogo dobrih igrača i ne bih mogao nikog posebno da izdvojim. Voleo bih da nas na neki način, da izađu sa rezervnim ili mlađim sastavom. Tu vidimo našu šansu i sigurno je da ćemo pružiti veliku borbu“, poručio je Marković, koji će sigurno biti na posebnomskeneru i navijača i Uprave Intera, jer nije tajna da su itekako zainteresovani da ga vide u crno-plavom dresu.

Milan Smiljanić, uz kapitena Sašu Ilića najiskusniji prvotimac Partizana, rekao je da crno-beli ne idu u Milano da ga vide, već da probaju da osvoje neki bod.

"Hoćemo da se dostojno pokažemo protiv Intera. Oni su favoriti i naravno da imaju mnogo veće sanse za pobedu,ali mi želimo da ostavimo dobar utisak u Evropi. Ne možemo ništa da izgubimo,a možemo mnogo da dobijemo“, poručio je Smiljanić.

Na pitanje od koga preti najveća opasnost Smiljanić je dao konkretan odgovor.

"Kasano. On je najopasniji, radi se o sjajnom fudbaleru koji je igrao u najvećim evropskim klubovima i jednim potezom može da reši meč“, jasan je Smiljanić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track