Ivanović: Osvetićemo se Šahtjoru!

Optimista

Ivanović: Osvetićemo se Šahtjoru!

Fudbal -
Defanzivac Čelsija priznao da je njegov tim nadigran u Ukrajini, ali uverava da se plavci ne odriču titule prvaka Evrope

Na popravni!Fudbaleri Čelsija poraženi su od Šahtjora rezultatom 2:1 u 3. kolu Lige šampiona, a bek plavaca Bane Ivanović ubeđen je da će se 7. novembra u Londonu revanširati ukrajinskom šampionu.- Sada moramo da dobijemo sve utakmice kod kuće. Mala uteha je to što je Juventus odigrao nerešeno u Kopenhagenu, ali to samo pokazuje koliko je ovo teško takmičenje. Meč u Londonu biće potpuno drugačiji od ovog duela u Ukrajini, tri boda su za nas sada imperativ - kazao je Ivanović.Reprezentativac Srbije ističe da razlog poraza u Donjecku leži u tome što je Čelsi u prethodnom periodu imao seriju teških utakmica.- U poslednje vreme odigrali smo dosta jakih mečeva, što je uticalo na našu partiju protiv Šahtjora. Nismo igrali onako kako umemo, bili smo umorni, ali to je naš problem i svi u ekipi smo svesni toga. Siguran sam da ćemo u narednom periodu na terenu izgledati mnogo bolje.Bane Ivanović ima samo reči hvale na račun igre Šahtjora protiv Čelsija.- Igrali su odlično, borili su za svaku loptu i znali smo da nas tamo očekuje težak meč. Imaju kvalitetne napadače koji su sami u stanju da reše utakmicu. Postigli su gol brzo, što je poremetilo naše planove - zaključio je Ivanović.

Ćavi dodavao kao ceo SeltikFudbaler Barselone Ćavi ostvario je rekord, jer je tokom meča sa Seltikom imao 183 dodavanja, uz 97 odsto tačnosti, i tako ušao u istoriju Lige šampiona. Treba istaći da je škotska ekipa za vreme utakmica upisala ukupno 193 pasa. Ćavi je u toj utakmici stvorio osam šansi i asistirao za gol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track