Mudrinski o kazni: Prvi sam udaren

Progovorio

Mudrinski o kazni: Prvi sam udaren

Fudbal -
Trudiću se da golovima i asistencijama skrenem pažnju i nadam se da će ovih godinu dana 'proleteti', kako bih opet nosio dres Srbije", rekao je Mudrinski

Napadač mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ognjen Mudrinski rekao je da mu je žao zbog jednogodišnje suspenzije igranja za sve selekcije nacionalnog tima. On je dodao da će se truditi da ponovo zaigra za Srbiju, ako bude zaslužio poziv selektora."Krivo mi je što sam došao u ovakvu situaciju i što sam dozvolio da budem isprovociran, jer svi znaju da sam prvi udaren. Prihvatam odluku FSS i žao mi je što me neće biti godinu dana u voljenom dresu. Trudiću se da golovima i asistencijama skrenem pažnju i nadam se da će ovih godinu dana 'proleteti', kako bih opet nosio dres Srbije", rekao je Mudrinski.

Mudrinski i fudbaler Partizana Nikola Ninković suspendovani su iz svih selekcija Srbije zbog nedavne tuče sa mladim reprezentativcima Engleske, posle utakmice baraža za Evropsko prvenstvo u Kruševcu 16. oktobra. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je i trenera golmana Srđana Maksimovića i kondicionog trenera Andreju Milutinovića sa po dve godine suspenzije zbog učestvovanja u istom incidentu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track