Subotić zaustavio Real, a ne valja Mihajloviću

U Srbiji višak

Subotić zaustavio Real, a ne valja Mihajloviću

Fudbal -
Štoper Dortmunda Neven Subotić greje klupu u reprezentaciji, a preksinoć zaustavio napad Madriđana predvođen Ronaldom

Samo Miha i nebo znaju...Odličnom igrom protiv Real Madrida Neven Subotić je još jednom dao povod da se sa još manje razumevanja gleda na odluku selektora Siniše Mihajlovića da ga ostavlja na klupi. Ne postoji nijedan parametar fudbalske igre koji favorizuje Subotićeve konkurente za mesto štopera u nacionalnom timu, ali bivši defanzivac Crvene zvezde i Totenhema Goran Bunjevčević podseća da tim sastavlja Mihajlović i da on najbolje zna zašto prednost daje drugim igračima.

Bunjevčević: Mihajlović najbolje zna zašto Neven ne igra
Bunjevčević: Mihajlović najbolje zna zašto Neven ne igra

- Neven Subotić je vrhunski fudbaler, kog bi poželeli da imaju u timu i najveći evropski klubovi. U našoj reprezentaciji šansu dobija Milan Biševac, takođe fantastičan fudbaler. To je izbor Siniše Mihajlovića. On je selektor, on ih gleda na utakmicama i treninzima i tu negde je video taj detalj zbog kog je prelomio u korist Biševca - priča Bunjevčević.Mihajlović Subotiću zamera da slabo komunicira sa saigračima.- Ne verujem da je to ključna stvar, kao što ne mislim da je tačno to što neki spominju Subotićevo nedovoljno dobro poznavanje srpskog jezika. Bio sam stranac u timu i znam da sam pre prve utakmice umeo da kažem najosnovnije reči koje su mi potrebne u igri - leđa, sam, moja, izađi... Nešto drugo je opredelilo Mihajlovića i to je njegovo pravo. Mnogo je igrača u istoriji imalo sjajne klupske karijere, ali ih nije bilo u reprezentaciji.

Neven: Sad mogu u penzijuPosle pobede svog tima protiv Reala, Subotić je izjavio da mu se ostvario dečački san i da bi mirne duše mogao da završi karijeru.- Sad bez problema mogu da završim karijeru jer ću deci moći da pričam kako sam pobedio jedan Real Madrid. Pamtiću je dok sam živ - izjavio je Subotić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track