Runi ide u Rusiju, Anži ne pita za cenu

Ima se, može se

Runi ide u Rusiju, Anži ne pita za cenu

Fudbal -
Runiju će biti ponuđena plata od 350 hiljada evra nedeljno čime bi se izjednačio sa prvom zvezdom tima Samjeulom Etom

Prebogati vlasnik Anžija, Sulejman Kerimov ne žali pare da dovede kapitena fudbalera Engleske Vejna Runija u Mahačkalu. Tačna cifra se ne pominje, ali po nekim izvorima Runiju će biti ponuđena plata od 350 hiljada evra nedeljno čime bi se izjednačio sa prvom zvezdom tima Samjeulom Etom.

Da gde ima vatre, ima i dima govori i izjava sporskog direktora Anžija Roberta Karlosa. Proslavljeni brazilski as otvoreno je govorio o interesovanju za Runija.

"Vejn je strašan igrač. Naravno da ga želimo u svojim redovima. Ali nismo jedini, klubovi iz Italije i Španije su takođe zainteresovani. Pokušaćemo da ga dovedemo u januaru," kaže Karlos.Vlasnik kluba ne žali pare. Potrošio je oko 46 miliona za dovođenje Etoa, Dijare i Sambe. Nije problem ni 100 miliona za Runija, ako treba.

"Kerimov voli fudbal i Anži. Za njega cifre nisu problem. On pokušava da napravi lepu sliku o klubu. I sam kaže da pare nisu najvažnije i naravno da nisu problem", iskreno je o vlasniku tima iz Mahačkale pričao sportski direktor Roberto Karlos.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track