Markec, sine glavu gore!
Foto: KURIR

Promašio pobedu

Markec, sine glavu gore!

Fudbal -
Kapiten Intera Havijer Zaneti i saigrači iz Partizana tešili mladog Lazara Markovića posle utakmice u Milanu i poraza od 0:1

Vadili ga iz depresije!Bio je Lazar Marković 88 minuta najbolji fudbaler Partizana na meču protiv Intera, a onda je promašio nešto što ne bi smelo da se dogodi profesionalnom fudbaleru. Taj šut koštao je crno-bele novog poraza u Ligi Evrope, a Markec do kraja meča nije postojao.Bio je izgubljen na terenu tih pet minuta, verovatno vrteći pomenutu situaciju u glavi, a posle utakmice dugo je ležao na travi, dok iskusni igrači Intera nisu prišli da mu pruže podršku. Reči utehe dao mu je čak i kapiten domaćeg tima Havijer Zaneti.- Prišao mi je, zagrlio me i rekao kako moram da nastavim dalje - procedio je Marković nakon meča u Milanu i dodao:- Ispostavilo se da sam posle svega tragičar. Imao sam šansu i posle toga smo primili gol. Tužan sam, jer sam razočarao navijače koji su došli u Milano da nas bodre. Moram da se podignem posle svega.

Šćepović: Biće još ovakvih situacija, to je fudbal
Šćepović: Biće još ovakvih situacija, to je fudbal

Na propuštenoj šansi ne zameraju mu ni saigrači, štaviše, daju mu punu podršku da ne upadne u depresiju.- Njemu je najteže, to je sigurno, a tako nešto je moglo da se dogodilo bilo kome od nas. Rekao sam mu da će u karijeri imati još mnogo promašaja i da s time mora da se pomiri. Takve stvari su normalne u fudbalu. To je sastavni deo igre. Neophodno je da se što pre psihički vrati u normalu i nastavi da igra onako kako je to činio u Milanu - kazao je napadač crno-belih Marko Šćepović.Partizan je u trećem kolu Lige Evrope poražen od Intera u Milanu sa 0:1, a jedini gol dao je Rodrigo Palasio.

Andrea Stramaćoni
Andrea Stramaćoni

Stramaćoni želi SrbinaTrener Intera Andrea Stramaćoni nije krio oduševljenje posle bravura talentovanog igrača Partizana Lazara Markovića. Skauti nero-azura već nekoliko meseci prate igre mladog Srbina.- Lazar Marković je svojom igrom protiv Intera pokazao raskošan talenat - rekao je Stramaćoni, a italijanski mediji pišu da je on ovom konstatacijom jasno stavio do znanja gazdi kluba Masimu Moratiju da mladog Srbina želi u svom timu.

S Pazarcima u nedeljuFudbaleri Partizana u nedelju igraju protiv Novog Pazara na stadionu u Humskoj od 17 časova. Biće to novi ispit za izabranike trenera Vladimira Vermezovića.Posle napornog meča u Milanu, vrlo je moguće da prvi stručnjak crno-belih napravi nekoliko rokada u startnoj postavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track