Nezadovoljni David Vilja hoće u Juventus

Hoće da igra

Nezadovoljni David Vilja hoće u Juventus

Fudbal -
Italijanski mediji ovog vikenda navode da je menadžer 31-godišnjeg Španca kontaktirao torinski klub i raspitivao se kakav je stav Juventusa prema Vilji

Španski fudbalski reprezentativac David Vilja nije zadovoljan statusom u Barseloni kod trenera Tita Vilanove, pa se sve više spekuliše o njegovom odlasku iz Katalonije.Povreda koja ga je prošlog decembra odvojila od terena osam meseci sklonila je Vilju u drugi plan, jer Barselona u napadu igra sa Mesijem, Sančesom i Fabregasom. Zbog čestog boravka na klupi 31-godišnji napadač je već protestovao, ali nije dobio značajnije povećanje minutaže. Zbog toga se očekuje da možda već u januaru napusti Barselonu, a spekuliše se o Juventusu.

Italijanski gigant se polako vraća u vrh evropskog fudbala. Prošle sezone je osvojio Seriju A, ove već igra solidnu i Ligi šampiona, a za budućnost najavljuje zvučna pojačanja. Pošto "stara dama" nije uspela da dovede Robina van Persija, Fernanda Ljorentea, Stevan Jovetića, Klas-Jan Huntelara, sada se sve više govori o Vilji.

Italijanski mediji ovog vikenda navode da je menadžer 31-godišnjeg Španca kontaktirao torinski klub i raspitivao se kakav je stav Juventusa prema Vilji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track