Lukić vratio bivšeg generalnog sekretara u Zvezdu

Upravni odbor

Lukić vratio bivšeg generalnog sekretara u Zvezdu

Fudbal -
Upravni odbor je upoznat sa ambicijama kluba u zimskom prelaznom roku, koje se zasnivaju na planu i programu trenera Aleksandra Jankovića

Upravni odbor Fudbalskog Kluba Crvena zvezda održao je redovnu sednicu, a na predlog prvog čoveka kluba Vladana Lukića u rukovodeće telo kooptiran je novi član - Nebojša Leković, nekadašnji generalni sekretar crveno-belih i nekadašnji predsednik FSS.

Na sednici Upravnog odbora data je puna podrška treneru Aleksandru Jankoviću, stručnom štabu i mladim igračima zbog ostvarenih rezultata u dosadašnjem toku jesenjeg dela sezone 2012/13.Konstatovano je da je mladi tim Crvene zvezde u prethodnom periodu, igrajući utakmice uglavnom u gostima, ostvario veoma dobre rezultate. Upravni odbor je utvrdio mere i aktivnosti kako bi stručni štab i prvotimci mogli da nastave sa radom i rezultatima u istom ritmu, stoji na zvaničnom sajtu kluba.

Upravni odbor je upoznat sa ambicijama kluba u zimskom prelaznom roku, koje se zasnivaju na planu i programu trenera Aleksandra Jankovića. Upravni odbor je usvojio i predloženi plan zimskog pripremnog perioda.

Takođe, verifikovane su odluke Odbora za hitna pitanja koje su donošene između dve sednice Upravnog odbora. Usvojena je informacija o radu Fondacije veterana kluba, a usvojena je i molba za nastavak finansiranja memorijalnog turnira "Aca Radović".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track