Britanski tajkun: Fabregas mi je oteo suprugu!

Sesk, nadrljaćeš

Britanski tajkun: Fabregas mi je oteo suprugu!

Fudbal -
Britanski milioner Eli Taktuk otkrio da mu je Sesk preoteo suprugu, majku dvoje dece, ali tvrdi da se neće usrećiti s njom

Do poslednje pare...Britanski tajkun libanskog porekla Eli Taktuk optužio je fudbalera Barselone Seska Fabregasa da mu je preoteo suprugu, s kojom ima dvoje dece, ali i poručio reprezentativcu Španije da će ga njegova bivša Danijela Siman iscediti do poslednje pare!

Engleski milioner saznao je za ljubavnu aferu svoje supruge videvši je u zagrljaju Fabregasa na fotografijama u ostrvskim tabloidima. Šokirani Eli, koji je s Danijelom planirao treće dete, rešio je juče da progovori o „tajanstvenoj brineti u društvu Seska“, koja je starija od svog novog dečka čak 13 godina.

- On je glupavi klinac koji samo zna da trči za loptom! Upleo se u vezu sa ženom koja ima dvoje dece, sina od osam i ćerku od 11 godina. Nije ni svestan šta će mu se dogoditi. Iscediće mu i poslednji peni iz džepa, a zatim ga šutnuti na ulici. Nije taj mali Dejvid Bekam da može da izdrži njenu bahatost - rekao je Taktuk za San.

Ništa od bogate alimentacije

Seks i Danijela uhvaćeni su na delu tokom letovanja u Nici odmah po završetku Evropskog prvenstva. Eli je istog momenta podneo zahtev za razvod braka i starateljstvo nad decom, dok je Fabregas raskinuo vezu s dugogodišnjom devojkom Karlom Garsijom.- Mislila je da će dobiti od mene veliki novac po razvodu na konto starateljstva. Sin je pripao njoj, a ćerka meni, a alimentacija iznosi samo 2.500 funti mesečno. Danijela se nadala bar petostrukoj sumi - završio je iznervirani Eli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track