Zvezda zadovoljna odlukama FSS

Reakcija

Zvezda zadovoljna odlukama FSS

Fudbal -
Čelnici Crvene zvezde zadovoljni su odlukom da se po završetku jesenjeg dela sezone na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije raspravlja o radu Sudijske komisije i sudija

Čelnici Crvene zvezde zadovoljni su odlukom da se po završetku jesenjeg dela sezone na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije raspravlja o radu Sudijske komisije i sudija."Ova odluka znači da su postojali problemi u proteklom periodu u suđenju. Crvena zvezda očekuje konkretne odluke i promene po pitanjima koja će biti pokrenuta na najavljenoj sednici IO FSS i od tih odluka zavisiće naš stav prema FSS", rekao je portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski.

Odbor za hitna pitanja FSS saopštio je da je suđenje na utakmicama u načelu dobro, ali da su se, naročito u poslednje vreme, pojavile određene greške arbitara.

Crvena zvezda je ranije zatražila da se sazove sednica Odbora za hitna pitanja FSS zbog suđenja na utakmici protiv Jagodine u 11. kolu Super lige, ali je saopšteno da neće biti prihvaćeni pojedinačni zahtevi klubova za reagovanje na suđenje sa određenih mečeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track