Branko Radujko neće u Zvezdu
Foto: KURIR

Ništa od novog predsednika

Branko Radujko neće u Zvezdu

Fudbal -
Nisam kandidat ni za šta! Hvala vam što ste me pozvali i proverili informaciju, rekao Branko Radujko, izvršni direktor Gasproma

Ništa od uspešnog menadžera.Branko Radujko neće biti kandidat za predsednika FK Crvena zvezda na izborima koji će biti održani najverovatnije u januaru. Izvršni direktor „Gasproma“ trebalo je da preuzme brigu o crveno-belima posle odlaska Vladana Lukića iz kluba, ali odbacio je svaku mogućnost da se ponovo angažuje u Ljutice Bogdana.Branko Radujko, koji je do pre godinu dana bio član Upravnog odbora Crvene zvezde, nema nameru da se vraća na Marakanu. On veoma dobro zna finansijsko stanje u klubu, odnosno da je minimalan dug Crvene zvezde prema poveriocima 46 miliona evra. Pored toga što je bio kandidat za predsednika, Radujko je bio i viđen u novom Upravnom odboru kluba, ali odbacio je i tu mogućnost.- Nisam kandidat ni za šta! Hvala vam što ste me pozvali i proverili informaciju - rekao je kratko za Kurir Branko Radujko.Kako Kurir saznaje, najveći razlog za odbijanje Branka Radujka da se vrati u Crvenu zvezdu jesu kozmetičke promene u rukovodstvu, odnosno činjenica da će, osim Vladana Lukića, ostali pojedinci ostati u upravi, iako su, kao i on, podjednako krivi za sunovrat crveno-belih, kako u finansijskom tako i u sportskom smislu.Branko Radujko se povukao iz Crvene zvezde u novembru 2011. godine, posle poraza u derbiju, kad je kulminiralo njegovog nezadovoljstvo određenim potezima rukovodećih ljudi u klubu.

Ispit na KaraburmiFudbaleri Crvene zvezde danas gostuju OFK Beogradu (13.00) na Karaburmi.- Stvorila se kompletna negativna atmosfera posle utakmice s Jagodinom. Dešavanja oko i unutar kluba ne remete nas previše, jer mi jednostavno ne možemo na njih da utičemo. Poštujemo OFK Beograd, ali hoćemo bodove. Tamo ima dosta zvezdaša poput Trivunovića, Bogavca, Nikolića, koji će dati sve od sebe - rekao je trener Crvene zvezde Aleksandar Janković.

Aleksandar Antić
Aleksandar Antić

Antić obećao platePotpredsednik Crvene zvezde Aleksandar Antić posetio je fudbalere na poslednjem treningu i obećao im da će uskoro dobiti zaostala primanja. U narednih desetak dana trebalo bi da bude potpisan novi ugovor s „Gaspromom“, a potom bi igračima bilo uplaćeno nekoliko plata.Odlazeći predsednik Vladan Lukić i njegovi saradnici nisu se pojavili na treningu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track