Srbija ubedljiva protiv Čilea

Prijateljska

Srbija ubedljiva protiv Čilea

Fudbal -
Bila je ovo poslednja utakmica izabranika selektora Siniše Mihajlovića u 2012. godini

SENT GALEN - Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je večeras u prijateljskoj utakmici u Sent Galenu selekciju Čilea sa 3:1.

Strelci su bili Lazar Marković u 22, Filip Đorđević u 47. i Filip Đuričić u 60. za Srbiju, a Enrikes u 88. minutu za Čile.

Vođstvo Srbiji doneo je Marković u 22. minutu, posle odličnog prodora Miralema Sulejmanija po desnom boku nakon centaršuta, pronašao je mladog fudbalera Partizana, koji je glavom zatresao mrežu Migela Pinta.

Fudbaler Nanta Filip Đorđević, je nakon odličnog proigravanja imenjaka Đuričića, pogodio za 2:0 na početku drugog poluvremena.

Isti igrači bili su akteri u 65. minutu, samo je ovaj put na asistenciju Đorđevića, fudbaler Herevena zatresao mrežu za 3:0.

Čile je do jedinog gola došao u poslednjim minutima meča, nakon slobodnog udarca, koji je izveo Matias Fernandes, u skoku se najbolje snašao Enrikes i glavom zakucao loptu u mrežu.

Čile je od 78. minuta igrao sa igračem manje, pošto je Arturo Vidal dobio direktan crveni karton.

Srpski državni tim 22. marta sledeće godine igra u okviru A grupe kvalifikacija za prvenstvo sveta na gostujućem terenu protiv Hrvatske.

http://www.youtube.com/watch?v=ta_B52gfXEg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track