Alivodić napušta FK Novi Pazar

Odlazi iz superligaša

Alivodić napušta FK Novi Pazar

Fudbal -
Bekvalac je najbolji trener sa kojim sam radio i po mom mišljenju radi se o najkvalitetnijem stručnjaku u Srbiji

NOVI PAZAR - Fudbaler Novog Pazara Enver Alivodić izjavio je danas da će sigurno napustiti tog superligaša na kraju jesenje polusezone, ali da je trenutno koncentrisan na što bolji učinak ekipe u preostala tri kola prvog dela prvenstva.

"Moram da mislim na egzistenciju, jer meni fudbal nije hobi. U igri je nekoliko klubova iz inostranstva, a pošto mi ističe šestomesečni ugovor sa Novim Pazarom otići ću kao slobodan igrač", rekao je Alivodić.

"Ipak, trenutno sam koncentrisan isključivo na subotnji meč sa Javorom i na duele koje slede, protiv Rada i Hajduka", dodao je on. Alivodić (27) je ocenio i da je njegov letošnji povratak u matični klub bio dobar potez.

"Bilo je dosta pozitivnih stvari. Postigao sam četiri gola u prvenstvu i jedan u Kupu, upisao sam i tri asistencije.

Navijači su me sjajno prihvatili i zahvalan sam im na podršci", kazao je Alivodić. Taj ofanzivni igrač sredine terena je rekao i da je izuzetno srećan što ima priliku da sarađuje sa trenerom kakav je Dragoljub Bekvalac.

"Bekvalac je najbolji trener sa kojim sam radio i po mom mišljenju radi se o najkvalitetnijem stručnjaku u Srbiji. Sve drži pod kontrolom i zahvaljujući njemu Novi Pazar je drugi tim u odnosu na prošlu sezonu", ocenio je Alivodić, koji je ranije nastupao i za Čukarički, niški Radnički, BSK iz Borče i kiparski Enozis.

Novi Pazar zauzima 10. poziciju u Super ligi Srbije sa 14 bodova, a u subotu će u 13. kolu biti domaćin osmoplasiranom Javoru iz Ivanjice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja