Božović Đurića hvatao za gušu?

Frka pre derbija

Božović Đurića hvatao za gušu?

Fudbal -
Blizak prijatelj bivših čelnika Crvene zvezde Radojica Božović fizički i verbalno nasrnuo na predsednika Partizana, nezvanično saznaje Kurir

Ružna slika!Radojica Božović, blizak saradnik bivše garniture rukovodstva Crvene zvezde, ali i nekada deklarisani navijač Partizana, uoči 143. večitog derbija fizički je napao predsednika Partizana Dragana Đurića, nezvanično saznaje Kurir. Sve se dogodilo u kafiću ispred lože Marakane, a veći incident sprečili su rukovodioci oba kluba.Prema tvrdnjama očevidaca, Božović je prišao Đuriću, jako ga uhvatio za vrat i na iznenađenje svih okupljenih počeo da ga vređa. Rajo Božović je već duže vreme ljut na Dragana Đurića, jer je ovaj o njemu pričao neke stvari koje mu se nisu svidele. Kad su se sreli ispred lože na Marakani, Božović ga je jako uhvatio za vrat i počeo da ga vređa pred svima - kaže naš izvor, očevidac ovog incidenta, i nastavlja:- Đurić je sve vreme ćutao i nije pokušavao da se odbrani. Uskoro su između njih stali rukovodioci oba kluba i stvar se brzo završila bez nekih većih i značajnijih posledica. Obojica su potom otišla na svoja mesta u loži i odatle posmatrala meč, a daljih kontakata nisu imali. U pitanju je bila veoma neprijatna situacija, a čelnici Zvezde su izvinjavanjem pokušali da je poprave.

Božović od ranije ljut na Đurića
Božović od ranije ljut na Đurića

Obojica bez komentara

Ni Radojica Božović ni Dragan Đurić juče nisu bili dostupni, pa je javnost ostala uskraćena za njihove komentare na ovu temu. Ostaje samo da se vidi kako će se ovo odraziti na odnos dva kluba, imajući u vidu da je situacija prethodnih godina bila veoma loša, a bilo je nagoveštaja da se to promenilo odlaskom Vladana Lukića s mesta predsednika Crvene zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track