Mesi zaledio Moskvu

Liga šampiona

Mesi zaledio Moskvu

Fudbal -
Kolo pre kraja Katalonci su prvoplasirani sa 12 bodova i ostaće lideri bez obzira na ishod poslednje utakmice 5. decembra, kada dočekuju Benfiku
1 / 6

MOSKVA - Fudbaleri Barselone osigurali su plasman u nokaut fazu Lige šampiona pošto su večeras u Moskvi, u 5. kolu G grupe, savladali ekipu domaćeg Spartaka sa 3:0.

Susret u Moskvi odlučen je nakon prvog dela pošto je Barselona već tada stekla ubedljivu prednost od 3:0, što je bio i krajnji rezultat. Fudbaleri Spartaka bili su nemoćni u nastojanju da bilo šta učine protiv kvalitetnijeg rivala, tako da nisu postigli ni počasni pogodak.

Dvostruki strelac Leonel Mesi izjednačio se na drugom mestu liste najboljih strelaca Lige šampiona sa Holanđaninom Rudom van Nistelrojem. Obojica su postigli po 56 golova, 15 manje od prvoplasiranog Španca Raula, legende Reala iz Madrida.

Spartak Moskva - Barselona 0:3 (Alveš 16, Mesi 27, 39)

U drugom meču G grupe od 20:45 sati igraju Benfika i Seltik.

Fudbaleri Lila slavili su takođe kao gosti protiv beloruskog BATE Borisova (2:0), postigavši prvu pobedu u dosadašnjem takmičenju u F grupi. Francuzi su ostali na začelju tabele sa tri boda, dok je BATE Borisov treći sa šest bodova.

BATE Borisov - Lil 0:2 (Sidibe 14, Bruno 31)

U drugom meču F grupe od 20:45 sati igraju Valensija i Bajern Minhen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track