SLAVLJENIK: Ilić odigrao 600 mečeva u dresu Partizana

Jubilej

SLAVLJENIK: Ilić odigrao 600 mečeva u dresu Partizana

Fudbal -
Kapiten crno-belih proslavio mali jubilej na meču protiv Nefčija

BAKU - Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je posle remija protiv Nefčija (1:1) da mu se nije svideo potez Aleksandra Mitrovića, koji je u 77. minutu dobio crveni karton i da ne zna zašto je mladi napadač tako postupio.

"Da nije bilo isključenja preokrenuli bi smo utakmicu. Ne sviđa mi se to što je uradio Mitrović, ne znam šta mu je to trebalo, možda je mladost opravdanje, ali ne bi trebalo to da mu se ponovi", rekao je Ilić novinarima posle meča.

On je dodao da mu je drago što je odigrao jubilarni 600. meč u dresu Partizana.

"Ovo je bila utakmica sa dva različita poluvremena. U prvih 45. minuta samo ušli veoma loše, a kasnije je sve delovalo bolje", kazao je Ilić.

Fudbaler sredine terena crno-belih Milan Smiljanić takođe je označio Mitrovićevo isključenje kao ključan detalj utakmice.

"Odigrali smo jako slično poluvreme kao protiv Crvene zvezde, primli gol već u 10. minutu i kao da smo svi jedva čekali da se taj deo igre završi, pa da krenemo iz početka u drugom poluvremenu. Igrali smo dosta bolje u nastavku, ali smo posle crvenog kartona Mitrovića ponovo upali u probleme. Da nije bilo toga, mislim da bi pobedili", rekao je Smiljanić.

Prvi meč u Beogradu između Partizana i Nefčija završen je koškanjem Mitrovića i Saše Stamenkovića. Ružnih scena bilo je i večeras u Bakuu, a na pitanje novinara da prokomentasriše neprimereno ponašanje napdača crno-belih, bivši golman Zvezde je rekao.

"Dečko verovatno ima neki problem u glavi. Ja sa njim nemam nikakav problem. Sve igrače i rukovodstvo Partizana sam dočekao kako dolikuje i mislim da niko ne može da mi uputi ružnu reč. Čestitam im na osvojenom bodu, a ako za njega moram da kažem nešto, onda je to samo jedna reč - indijanac. Ništa više", rekao je Stamenković.

Mitrović nije želeo da posle meča daje izjave, već je samo prošao pored novinara, koji su iz Beograda doputovali u Baku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track