Sloboda i Zvezda: Povlačimo ekipu ako ne bude fer suđenja

Smešna strana srpskog fudbala

Sloboda i Zvezda: Povlačimo ekipu ako ne bude fer suđenja

Fudbal -
Utakmica 14. kola Superlige Srbije Sloboda - Crvena zvezda igra se u nedelju u Užicu od 13 sati a obe ekipe prete da će napustiti duel

UŽICE - Sloboda iz Užica je danas saopštila da će u slučaju tendencioznog suđenja utakmice sa Crvenom zvezdom, povući ekipu sa terena i da neće učestvovati u daljem toku meča.

"U slučaju tendencioznog suđenja predstavnici FK Sloboda imaju ovlašćenja da povuku ekipu sa terena i ne učestvuju u daljem toku utakmice.", kaže se u saopštenju.

Fudbalski klub Sloboda u svom saopštenju izražava i nadu da će se utakmica sa Crvenom zvezdom pamtiti po dobrom fudbalu, lepom ambijentu i fer i dostojanstvenom ponašanju svih aktera na terenu, kao i na tribinama.

“Uzimajući u obzir sve pozitivne promene u srpskom fudbalu, nadamo da će suđenje na utakmici Sloboda - Crvena zvezda biti fer i korektna, kako to i dolikuje susretu dva kluba koja se takmiče u elitnom fudbalskom rangu Srbije”, navodi se u saopštenju užičkog superligaša.

Na saopštenje Slobode reagovala je i Crvena zvezda svojim saopštenjem."FK Crvena zvezda, se takođe nada pravom ambijentu, pozitivnom utisku svakog gledaoca kao i fer i korektnom suđenju, kako i dolikuje susretu nekadašnjeg prvaka Evrope i člana elitnog fudbalskog ranga Srbije.FK Crvena zvezda želi da obavesti javnost da su i naši predstavnici na ovoj utakmici ovlašćeni da u slučaju tendencioznog suđenja ekipu povuku sa terena i ne učestvuju u daljem toku utakmice.FK Crvena zvezda posebno podseća javnost da su dres našeg kluba nosili brojni fudbaleri užičkog kraja i da je saradnja dva kluba duga više od 50 godina, tokom kojih su izgrađeni fer i prijateljski odnosi koje ćemo i dalje propagirati u svojim stavovima i ponašanju.Neka bolji pobedi u nedelju", stoji u saopštenju crveno-belih.

Meč u Užicu sudiće Majo Vujović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track