Mudrinski: Da ne bi Džajića, izgubili bismo!

Intervju, Ognjen Mudrinski fudbaler Crvene zvezde

Mudrinski: Da ne bi Džajića, izgubili bismo!

Fudbal -
Mnogo nam je značilo kad nam je na poluvremenu utakmice u Užicu Dragan Džajić rekao da veruje u nas

Priziva proleće.Crvena zvezda slavi Ognjena Mudrinskog, tvorca preokreta i trijumfa nad Slobodom u Užicu (2:1). Mladi Novosađanin za Kurir otkriva da je presrećan što su njegovi golovi odlučili pobednika u vrlo teškom meču za crveno-bele.♦ Dokle ćete da se igrate sa zdravljem navijača Crvene zvezde?- Uh... Potrudićemo se da ovakvih preokreta bude što manje. I mi bismo voleli da utakmice rešavamo što ranije - počeo je intervju za Kurir 21-godišnji Ognjen Mudrinski.♦ Koliko vam je značio motivacioni govor Dragana Džajića na poluvremenu?- Gospodin Džajić nam je dao podršku. Objasnio nam je veličinu Crvene zvezde, rekao nam kako veruje u nas i tako nas podigao. Mnogo nam znači kad takav čovek i veličina stane uz nas!♦ Da li je u Užicu morala da bude triler završnica?- Nije. Znali smo da nas čeka teška utakmica i motivisan protivnik. Najbitnije od svega je da smo pobedili i ostali u borbi za titulu.♦ Šta nedostaje ovoj ekipi Crvene zvezde?- Zajedničke pripreme, samo to. Posle toga uslediće ono prepoznatljivo Zvezdino proleće.♦ Imate li poseban motiv za poslednji meč jeseni protiv Vojvodine?- Ponikao sam tamo, ali već sam igrao protiv njih. Nije problem. Bitno je da taj meč dobijemo i mirno odemo na odmor.♦ Prija li vam činjenica da ste s devet golova najbolji strelac lige?- Ne jurim titulu prvog strelca Superlige. Istina je, volim da dajem golove (smeh), ali oni su zasluga cele ekipe.

Shvatite šta je Zvezda

Dragan Džajić je svojim autoritetom i pojavom ponovo digao ekipu Crvene zvezde iz mrtvih. - Nigde ne postoji da mora da se pobedi po svaku cenu! Ali vi morate shvatiti koliko je Crvena zvezda veliki klub i šta znači nositi njen dres - rekao je Džajić.

Grobar Subotić najavio odlazak

Predsednik Slobode Point Dragan Subotić objavio je juče da podnosi ostavku na sve funkcije u FSS, ali da će još neko vreme ostati na čelu Užičana. On tvrdi da se povlači jer je Slobodi pobedu nad Crvenom zvezdom “uzeo neko odgore” i da mu je prošle sezone oteto igranje u Evropi.Dragan Subotić fotografisan je nedavno s prijateljima ispred stadiona Đuzepe Meaca, pred početak meča Inter - Partizan.

Žalite se ToletuDelije su posle drugog gola Ognjena Mudrinskog i pobede svog tima nad Slobodom Užičanima koji su se žalili na suđenje Maja Vujovića poslali poruku. “Žalite se Toletu”, orilo se iz hiljadu grla na stadionu u Užicu.“Puma” umesto “Leđee”FK Crvena zvezda bi u narednih desetak dana mogla da raskine ugovor s proizvođačem sportske opreme, italijanskom “Leđeom”. Obe strane nisu zadovoljne saradnjom i razlaz je najbolje rešenje.Kako Kurir saznaje, od proleća bi fudbaleri Crvene zvezde trebalo da zaigraju u dresovima nemačke “Pume”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track