Brana Ilić: Svi znaju kako dobija Partizan
Foto: KURIR

Sumnja u bivši klub

Brana Ilić: Svi znaju kako dobija Partizan

Fudbal -
Ilić poručio da crno-beli imaju pomoć, ali nije umeo da objasni na šta konkretno misli

Opleo po Partizanu!Nekadašnji fudbaler Partizana i Vojvodine Brana Ilić u izjavi za sajt Sport26.rs poručio je da s Novosađanima nije uspeo da osvoji nacionalni kup pre dve godine jer „svi dobro znamo kako Partizan dobija utakmice“. Iz ovih reči zaključuje se da omaleni napadač optužuje crno-bele da se služe nedozvoljenim sredstvima, ali Ilić kaže da je njegova izjava pogrešno prenesena.

- Na pitanje da li sam u Srbiji mogao da ostavim dublji trag rekao sam da mi je žao što s Vojvodinom te godine nisam uzeo prvenstvo i kup, pošto smo imali najbolji tim. Nedavno mi je neko na Fejsbuk profil postavio snimak s tog finala i opet sam se iznervirao. Rekao sam da svi znaju šta je bilo na toj utakmici, ali ne želim da otvaram neku drugu temu. Iz Partizana sam otišao uz prijateljski pozdrav i s ljudima u klubu imam dobar odnos - objašnjava Ilić.

Saša Ilić: Neće nam ostati dužniTvrdnje predsednika Đurića da je reč o uobičajenom sastanku demantuje kapiten Saša Ilić, koji kaže da je ovaj razgovor bio ranije zakazan i da je glavna tema bila isplata prvotimaca.- Živimo u Srbiji, a ne u Švajcarskoj, pa su stoga kašnjenja s isplatama sasvim normalna stvar. Sastanak nije bio hitan, već smo ga ranije zakazali, a kao neko ko je dugo u klubu znam da se nikada nije dogodilo da igrači ostanu bez svog novca, pa tako neće ni sada - rekao je Ilić, a prenosi Tanjug.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track