Mihajlović tuži menadžera zbog duševnog bola
Foto: KURIR

Tužba zbog Ramadanija

Mihajlović tuži menadžera zbog duševnog bola

Fudbal -
Selektor reprezentacije tužio je menadžera Đurića jer je rekao da Ramadani i Serđo Beti sigurno utiču na sastav reprezentacije

BEOGRAD - Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović podneo je tužbu protiv Zorana Đurića, FIFA fudbalskog menadžera, zbog povrede časti i duševnog bola.

Đurić je u jednoj emisiji na pitanje voditelja da li menažeri Falji Ramadani i Serđo Berti utiču na sastav reprezentacije Srbije odgovorio:"Da, sigurno, sigurno".Srpski selektor je podneo tužbu jer su mu Đurićeve reči povredile ugled, čast i nanele "duševnu bol visokog intenziteta koji još uvek traje", za šta je podneo i lekarsko uverenje.Menadžer Đurić je rekao da selektor Srbije želi da kazni svakoga ko ne deli njegovo mišljenje."Tužba je bez osnova. Ovim potezom Mihajlović želi da pošalje poruku da će biti tužen svako ko iznese drugačije mišljenje od njegovog", rekao je povodom optužbe Đurić, a onda istakao šta mu je zasmetalo u Mihajlovićevom izboru reprezentativaca."Direktno sam ugrožen. Ne znam koji je kriterijum po kojem se zaslužuje poziv u reprezentaciju. Boško Janković je kapiten Đenove, kluba iz Serije A, svi dobro znaju u kakvoj se formi nalazi, a nema mesta u reprezentaciji. To mi nikako nije jasno".Mihajlović navodno na ime odštete zahteva 1.500.000 dinara. Kako piše u tužbi, novac dobijen od spora Mihajlović se uplatiti Dečjem selu u Sremskoj kamenici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track