IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Rio Ferdinand umalo ostao bez oka

Građani ga pogodili novčićem

IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Rio Ferdinand umalo ostao bez oka

Fudbal -
Defanzivac Junajteda, koga su navijači Sitija pogodili novčićem u oko, prošao bezvećih posledica iako se u prvi mah činilo da je povreda teže prirode
1 / 4 Foto: REUTERS

MANČESTER - Gradski derbi dva vodeća tima Premijer lige, Mančester Sitija i Mančester Junajteda, mogao je da se završi tragično.

U finišu meča, kada je Robin van Persi postigao pogodak za pobedu Junajteda 3:2 domaći navijači su novčićem pogodili Rija Ferdidanda i umalo ga oslepeli.

Defanzivac "Crvenih đavola" potom je ušao u verbalni rat sa navijačima "Građana", a veći incident sprečio je golman domaćeg ima Džo Hart, koji je morao da zaustavi domaćeg navijača u pokušaju da se fizički obračuna sa Ferdinandom.

Nakon detaljnih lekarskih pregleda utvrđeno je da Ferdinand neće imati ozbiljnije posledice, a nekadašnji reprezentativac Engleske posle toga se našalio na Tviteru.

"Ko god da je bacio novčić, kakav pogodak! Ne mogu da verujem da je u pitanju bakarni novčić od dva penija... Mogao je bar da bude novčić od jedne funte!", prokomentarisao je Rio Ferdinand.

http://www.youtube.com/watch?v=78BdwyXujJk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track