Adrijano: Sanjam o povratku u Italiju

Puste želje

Adrijano: Sanjam o povratku u Italiju

Fudbal -
Brazilac se poslednjih godina borio da održi kondiciju, takođe je imao problema sa alkoholom, što je doprinelo da je trenutno bez angažmana

RIM - Bivši napadač milanskog Intera, Brazilac Adrijano, priznao je da još sanja da o povratku u Italiju, zemlju koju voli i u kojoj je ostvario najveća igračka dostignuća u karijeri.

Problematični fudbaler rekao je da bi povratkom na Apenine mogao da "rasplamsa" karijeru, posle neuspele epizode u rodnom Brazilu.

Adrijano (30) se poslednjih godina borio da održi kondiciju, takođe je imao problema sa alkoholom, što je doprinelo da je trenutno bez angažmana.

"Razmišljam o povratku u Italiju, najlepši trenuci mog života bili su tamo. Imam divne uspomene, često se čujem sa bivšim saigračima iz Intera. Osećam nostalgiju za hranom, narodom i navijačima, nikada neću zaboraviti vreme provedeno tamo", rekao je Adrijano.

Svojevremeno jedan od najboljih svetskih napadača takođe je potvrdio da milanski plavo-crni imaju posebno mesto u njegovom srcu i da i dalje prati njihove igre.

"Oni su deo mog života. Gledam ih na televiziji kada sam u prilici, video sam nedavno pobedu protiv Palerma", kazao je Adrijano, koji je u Italiji igrao još za Fiorentinu, Parmu i Romu, a od povratka u Brazil prošle godine nastupao je nezapaženo za Korintijans i Flamengo.

Taj fudbaler odigrao je 48 utakmica za nacionalnu reprezentaciju Brazila i postigao 27 golova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track