TUGA U BARSELONI: Viljanovi se vratio tumor

Operacija u četvrtak

TUGA U BARSELONI: Viljanovi se vratio tumor

Fudbal -
Treneru Barselone se bolest vratila godinu dana nakon operacije...

BARSELONA - Tito Viljanova, trener Barselone, u novembru prošle godine operisao je tumor koji se pojavio na parotidnoj žlezdi, danas je nažalost saznao da se bolest vratila.

U četvrtak ujutru (8h) zakazana je hiruška intervencija. Na sreću, ustanoveljeno je da su promene na žlezdi ovaj put znatno menje nego pre godinu dana. Trener Barselone će na nekoliko nedelja napustiti klupu Katalonaca, već početkom naredne godine mogao bi da se vrati klupskim obavezama.Dok bude odsutan na klupi će ga menjati pomoćni trener Hordi Roura.Zbog ove tužne vesti jutros je odložena redovna konferencija za medije koja se održava svake srede, kao i zakazani Božićni ručak.

Fudbaler Barselone Ćavi Ernandez napisao je na svom Tviter nalogu: "Veoma nam je žao zbog ove vesti", dok je najbolji španski teniser Rafael Nadal pružio podržku treneru Barse: "Svi smo uz Vas, želim Vam da savladate i ovu prepreku."

Viljanova je preuzeo Barselonu u aprilu ove godine, nakon odlaska Pepa Gvardiole i potpisao je dvogodišnji ugovor sa katalonskim klubom. Od kada je Viljanova na klupi Barse, Katalonci beleže odlične rezultate, nalaze se na prvom mestu u Primeri, sa devet bodova više od drugoplasiranog Atletika, dok su kao prvoplasirana ekipa u grupi izborili plasman u narednu fazu Lige šampiona.

http://www.youtube.com/watch?v=aWJ3JZbQrPg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track