POKRADENI FUDBALERI: Opljačkali ih na ilegalnom pokeru

POKRADENI FUDBALERI: Opljačkali ih na ilegalnom pokeru

Fudbal -
Vladimir Stojković, Dragan Mrđa i Dragan Bogavac ostali bez 5.000 evra, satova, pa čak i nakita, nezvanično saznaje Kurir

Ojadiše ih.Fudbalere Vladimira Stojkovića, Dragana Mrđu i Dragana Bogavca u nedelju oko 18 sati na Vračaru opljačkali su dvojica razbojnika, nezvanično saznaje Kurir. Poznati fudbaleri ostali su bez 5.000 evra, nakita i ručnih satova.Naoružani razbojnici upali su u kladionicu „Poker tim“ u Ulici kneginje Zorke 26, u kojoj su fudbaleri igrali poker. Jedan od fudbalera je, kako nezvanično saznajemo, u panici stavio ručni sat u gaće kako bi bar nešto uspeo da spase. Pljačkaši su, uz pretnju oružjem, pokupili sav novac koji su u tom trenutku zatekli, ne propustivši priliku da dodatno poharaju fudbalere, ali i ostale pokeraše.Policiji niko nije prijavio pljačku, što podgreva sumnje da je partija pokera bila ilegalna, a niko od oštećenih nije dao nikakve informacije koje bi pomogle u hvatanju razbojnika.Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt sa srpskim fudbalerima. Golman Partizana i reprezentacije Srbije Vladimir Stojković (29) isključio je telefon.Brzonogi fudbaler OFK Beograda i povratnik iz inostranstva Dragan Bogavac (32) u izjavi za Kurir negira da je opljačkan.- Tvrdim da sam u nedelju s devojkom bio u Požarevcu kod njenog oca. Ta priča o pljački nije istinita. Garantujem životom da to nije tačno. U kladionicu ne idem, a poker ne igram već godinama. Najbolje je da okrenete Vladimira Stojkovića, on će vam potvrditi moje navode - rekao je Dragan Bogavac.Dragan Mrđa (28) takođe kaže da nema nikakve veze s pljačkom na partiji pokera.- Zatečen sam vašim saznanjima, nije istina da sam bio na tom mestu - rekao nam je Mrđa.

Kuća u kojoj se navodno igrao poker
Kuća u kojoj se navodno igrao poker

Nenad Danilović: Mogu da rade šta želePortparol Fudbalskog kluba Partizan Nenad Danilović tvrdi da sa igračima nije u kontaktu jer su trenutno na odmoru.- Naši igrači su na odmoru i mogu da rade šta god žele, klub nema nikakve veze s tim i oni nemaju obavezu da nam se javljaju. I ja sam čuo za taj incident, ali niko mi nije potvrdio, a klub se neće oglašavati u vezi s tim - izjavio je portparol kluba iz Humske.

Kladionica „Poker tim“ ne postoji u Srbiji?Iako se u prvi mah pojavila informacija da su pomenuti fudbaleri opljačkani u kladionici, ekipa Kurira je, u pokušaju da razgovara sa zaposlenima, doživela veliko iznenađenje. Naime, na adresi Kneginje Zorke 26 ne postoji zvanična kladionica, već obična kuća koja je obezbeđena kamerama i na kojoj nema oznake o tome ko u njoj živi.Kuća ima dva ulaza, sa ulice se vidi da je podrum preuređen, ali novi venecijaneri vešto prikrivaju šta se nalazi unutra. Najverovatnije je reč o nelegalnoj kockarnici u koju dolaze imućniji beogradski pokeraši. U prilog tome ide i informacija da su Stojković, Mrđa i Bogavac odmah nakon pljačke napustili mesto i nisu želeli da čekaju policiju.Takođe, kladionica „Poker tim“ ne postoji u Srbiji i ne poseduje nijedno zvanično, legalno uplatno mesto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track