Najnovije vesti

Džajić otključao Marakanu
Foto: Kurir

Prvi radni dan

Džajić otključao Marakanu

Fudbal
Predsednik Zvezde Dragan Džajić pre svih došao na posao u osam ujutro

Ko rani rani...
Ako se po jutru dan poznaje, onda Crvenoj zvezdi predstoje bolji i berićetniji dani. Dragan Džajić juče je imao prvi radni dan posle povratka na mesto predsednika crveno-belih. Legendarni fudbaler i trofejni funkcioner rešio je da stvari na Marakani vrati na staro, a za početak, od danas će svi na vreme morati da dolaze na posao.

Dragan Džajić je prvi došao na posao. Nešto posle osam časova bio je na Marakani, gde su ga dočekali samo radnici obezbeđenja.
- Navikao sam da u ovo vreme počinjem posao. Tako je uvek bilo dok sam radio u Crvenoj zvezdi. Posao treba početi rano, što će biti praksa na Marakani. Moji saradnici znaju da je glavni zadatak stabilizacija kluba, a cilj svih je da Crvenu zvezdu što pre opet postavimo na zdrave osnove - rekao je za Kurir Džajić.

Usledili su sastanci s potpredsednikom Nebojšom Čovićem i generalnim sekretarom Miodragom Zečevićem. Potom su njih trojica na Marakani imali seriju sastanaka s predstavnicima banaka kojima Crvena zvezda duguje novac, a glavna tema bila je reprogramiranje dugova. Da podsetimo, Crvena zvezda duguje bankama skoro 17,5 miliona evra, i to Agrobanci, Marfin banci, Univerzal banci i Poštanskoj štedionici. Račun kluba je u blokadi milijardu i 300.000 dinara, pa je njegovo deblokiranje prvi zadatak Džajićevog tima.

 


 

Prvi Džajin radni dan

♦ 8.10 dolazak na posao
♦ 9.00 sastanak s Nebojšom Čovićem
♦ 9.30 sastanak s gensekom Miodragom Zečevićem
♦ 10.00 serija sastanaka s predstavnicima banaka
♦ 12.00 gost na uručenju nagrada FSS
♦ 14.00 razgovor sa Zoranom Lakovićem, gensekom FSS
♦ 15.30 poslovni sastanak na Novom Beogradu
♦ 17.00 povratak na Marakanu
♦ 18.00 odlazak kući

 

Stojadinović u Portu

Portugalski Rekord piše da bi napadač Porta Kelvin prolećni deo sezone mogao provesti u Crvenoj zvezdi. List navodi da će sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović doći u Porto, s kojim ima odlične poslovne veze, i pokušati da izdejstvuje šestomesečnu pozajmicu.

 

Šeik donosi pare u Zvezdu

Crvena zvezda bi uskoro, pored „Gasproma“, trebalo da dobije još jednog bogatog sponzora. Kako Kurir saznaje, reč je o jednoj uticajnoj i cenjenoj kompaniji iz Ujedinjenih Arapskih Emirata čiji je vlasnik šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan.

 


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...