Janković: Džajić zna šta mi treba

Nije mu pravo

Janković: Džajić zna šta mi treba

Fudbal -
Trener Zvezdinih fudbalera Aleksandar Janković ne želi zasad da se izjašnjava o najavljenim pojačanjima iz inostranstva

Radiće s kim može.Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković kaže da je na sastanku sa predsednikom Draganom Džajićem i sportskim direktorom Zoranom Stojadinovićem spremio strategiju za prelazni rok. Mladi fudbalski stručnjak očekuje da prelazni rok bude završen u predviđeno vreme i da na pripremama ima sve igrače.Sportski direktor Stojadinović dogovorio se o transferu Peruanca Kristijana Kueva, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog, dok dolazak štopera Grendija Peroza iz Venecuele još nije izgubljen. Kako saznaje Kurir, njihovi transferi trebalo bi da budu odrađeni do ponedeljka. Posle toga trebalo bi da budu započeti pregovori s alžirskim klubom Konstantin, za koji igra Žil Ngomo, inače zadnji vezni iz Kameruna.- Vrlo dobro sam upoznat sa kvalitetima fudbalera koji bi trebalo da dođu u Crvenu zvezdu. Na sastanku s predsednikom Džajićem i direktorom Stojadinovićem jasno sam rekao kakvi su mi igrači potrebni. Ne treba javnost da bude zaokupljena mojim stavom oko novih fudbalera - rekao je Janković za Kurir i dodao:- Naša finansijska situacija je dobro poznata. Voleo bih da kompletan igrački kadar imam na prozivci 9. januara, ali sam isto tako realan jer znam da prelazni rok traje do 31. januara. Očekujem da direktor i predsednik uspešno završe posao oko novih fudbalera. Cilj svih nas je jača Crvena zvezda.

Džaja mora nekako da udovolji treneru
Džaja mora nekako da udovolji treneru

Daću šansu našoj deciAleksandar Janković juče je imao sastanak s direktorom Omladinske škole Crvene zvezde Srđanom Vasiljevićem.- Moramo dati šansu našoj deci. Priliku za dokazivanje na pripremama dobiće trojica momaka iz naše škole koji odskaču igrom, ali i ponašanjem - otkrio je Janković.

Kosanović ili MojsovŠtoper mlade reprezentacije Srbije Miloš Kosanović bio je želja Aleksandra Jankovića. Igrač poljskog drugoliša Krakovije pregovarao je i sa Partizanom. Crvena zvezda bi ove zime mogla i da dovede Makedonca Danijela Mojsova, koji je slobodan jer mu je istekao ugovor s Vojvodinom.- Videćemo šta će biti s Kosanovićem. Jeste on bio moja želja i to nikad nisam krio - tvrdi Janković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track