SILIKONSKA DOLINA: Za njih lepe svakakve, a mi smo odabrali najlepše

One su uživale u fudbalerima

SILIKONSKA DOLINA: Za njih lepe svakakve, a mi smo odabrali najlepše

Fudbal -
San svakog igrača najvažnije sporedne stvari na svetu jeste da ima kraj sebe neku manekenku ili pevačicu. Razlog je više nego jasan - kad si sportista ceo život juriš trofeje, a koji je važniji trofej od devojke koju svi žele da poseduju

Obaveza svakog fudbalera je da kraj sebe ima seks-bombu od žene, koja će trošiti njegove trčanjem stečene novce, piše dnevni list San.

San svakog igrača najvažnije sporedne stvari na svetu jeste da ima kraj sebe neku manekenku ili pevačicu. Razlog je više nego jasan - kad si sportista ceo život juriš trofeje, a koji je važniji trofej od devojke koju svi žele da poseduju.S druge strane, san svake zgodne devojke je da se dobro uda za nekog bogatuna dok još dobro izgleda jer neće moći večno da unovčuje svoju lepotu. Treba misliti i na budućnost, kad bude srećno razvedena uživaće u polovini imetka svog bivšeg supruga.Iako su fudbaleri često neverne pijandure i ženskaroši koji ne mogu da se obuzdaju iako su u braku, ni njihove ženice nisu baš preterano verne. Često se dogodi da je verna žena u stvari vežbala istezanje sa kompletnim fudbalskim timom pre nego što je odlučila da bude verna baš tom jednom (bogatom i naivnom) sportisti. Naravno, on je voli svim srcem i nikad je ne bi prevario, osim na pripremama i slavljima posle utamica.Da nas ne shvatite pogrešno, ima tu i vernih tipova, ali većina njih je takva jer su u braku sa osobom koja je bila uz njih i kad nisu bili puni para. Isto tako, među kandidatkinjama za devojku, a kasnije i ženu fudbalera ima i finih devojaka, samo što su one u debeloj manjini, a i teško se primećuju od svih onih manekenki, starleta, pevačica, glumica...

Sve u svemu, ako planirate fudbalsku karijeru, budite spremni na napade žena. Težak je to posao.

Šakira kolumbijska pevačica: Vatrena Kolumbijka uhvatila je 10 godina mlađeg Đerarda Pikea, s kojim (i dalje) čeka bebu.

Barselona: Iako čeka dete sa gospođom Šakirom , Pike i dalje ne može da se otarasi tračeva da voli dečake, nakon čuvenog maženja sa Ibrom.Melisa Sata supermodel:U svet fudbala uveo ju je legendarni Bobo Vijeri, a trenutno igra ševe sa fudbalskim princom Gane.

Milan: Sjajni napadač sprema se za Afrički kup nacija na kome je njegova Gana među favoritima. Kako li će izdržati mesec dana bez Melise?Natalija Velez model:Da smo na mestu El Tigrea, batalili bismo fudbal i bili 24 sata dnevno uz ovu seks-bombu.

Atletiko Madrid: Dok se na­j­bo­ga­ti­ji klu­bo­vi Evro­pe, otimaju o njega, on juri za loptom i ženama. Na­j­vi­še uži­va u ča­ri­ma ekvadorske le­po­ti­ce Na­ta­li­je Ve­lez.

Irina Šajk supermodel: Nevaljali supermodel stalno raskida i miri se sa Ronaldom, jer stalno varaju jedno drugo. Oprostili bismo joj sve...

Real Madrid: Pre Iri­ne Ša­jk CR7 je bio po­ve­zi­van s mno­gim le­po­ti­ca­ma, a ni to što je u ve­zi s jed­nom od na­j­lep­ših že­na sve­ta ne sme­ta mu da švr­lja.

Sara Karbonero TV reporter: Dok se ladi na klupi Reala gde ga je smestio Murinjo, Iker verovatno misli na slatku novinarku.

Real Madrid: Ko­li­ko je vo­li, Iker je po­ka­zao po­sle fi­nal­ne uta­k­mi­ce Mu­n­di­ja­la, ka­da ju je po­lju­bio nao­či­gled mi­lio­na gle­da­la­ca. Pa ko je ne bi ljubio!Helen Flanagan glumica i model: Igrač Mančester sitija kaparisao je 2009. ovu prsatu englesku glumicu i nije se pokajao

Mančester siti: „Građani“ su pla­tili osam mi­lio­na fu­n­ti Svo­n­si­ju za Sko­ta Si­n­kle­ra, ili sko­ro 50.000 po sva­kom od 161 mi­nu­ta ko­li­ko je pro­veo na te­re­nu.Georgina Dorset glumica i model: Baš kao i njena imenjakinja iz Radovana III, i Dorsetova je trudna i ne zna se kad će se poroditi.

Mančester junajted: Mla­di ve­zi­sta imao je te­šku go­di­nu zbog ne­ko­li­ko po­vre­da, ali mu je sve to vre­me Geo­r­gi­na di­za­la mo­ral, pa nije ni čudo što je trudna.

Nebojša Prijić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track