TRENUCI LUDILA: Lista Balotelijevih ispada u Sitiju

Sve mu je oprošteno

TRENUCI LUDILA: Lista Balotelijevih ispada u Sitiju

Fudbal -
Podsećamo vas na ispade koje je Baloteli pravio od kada je stigao u Mančester siti... Ne brinite, sve mu je oprošteno

Od kada je stigao u Mančester siti, u leto 2010. godine, kontroverzni napadač Mario Baloteli ne prestaje da šokira javnost svojim postupcima.

Gotovo da ne prođe dan da nas maldi italijanski fudbaler ne iznenadi nekom novom zanimljivom izjavom ili postupkom. Nekad su njegovi ispadi smešni, ali neretko prevazilaze granicu "normalnog".

Samo dve nedelje nakon što je stigao u Mančester Siti, Baloteli je slupao svoj skupoceni Audi R8 nedaleko od trening kampa Sitija. Policija je odmah došla na lice mesta i prilikom pretresa našli su Italijanu pet hiljada funti u zadnjem džepu. Na pitanje zašto nosi toliko novac, Baloteli je odgovorio: "Zato što sam bogat."

U martu 2011. godine Baloteliju je oduzeta plata za nedelju dana - 100.000 funti, jer je strelicama za pikado gađao mlade fudbalere Sitija dok su imali trening. Srećom, nije nikoga pogodio. Tada je prokomentarisao da nikada neće dobiti glavnu nagradu u TV šou "Bulsei", jer loše gađa.Verovali ili ne, nešto dobro je proizišlo iz ovih nesrećnih događaja. To je navijačka pesma: "Oooo Baloteli, on je napadač, dobar je u pikadu, ima alergiju na travu... ali kada igra on je j.bena klasa. On se vozi oko Mos Sajda sa novčanikom punim para..."

http://www.youtube.com/watch?v=d01RzF61LX0
http://www.youtube.com/watch?v=YSdpaaLf3Ek
http://www.youtube.com/watch?v=0yiqoeh5D2o

Iako je profesionalac, nije se libio da na javnom mestu zapali cigaru.

Samo 36 sati pre početka velikog mančesterskog derbija, Mario je sa nekoliko prijatelja ispaljivao vatromet iz svog kupatila, naravno kršeći zakon, tom prilikom napravio je požar u svojoj kući. To ga nije naročito potreslo, jer je na derbiju bio dvostruki strelac u pobedi svog tim protiv Mančester junajteda (6:1).

Treba istaći da fizički obračun na treningu sa Manćinijem nije jedini u kom je akter bio nestašni napadač. Baloteli je jednom prilikom imao sukob i sa bekom Sitija Mikom Ričardsom. Navodno, popularni Balo nije bio zadovoljan trčanjem svog saigrača. Tom prilikom je izjavio: "Ne trči dovoljno brzo i žestoko"

Verujte, NASTAVIĆE SE...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track