SMANJUJU TROŠKOVE: Partizan prodaje najskuplje!

Eduardo najskuplji

SMANJUJU TROŠKOVE: Partizan prodaje najskuplje!

Fudbal -
Crno-beli planiraju da prodaju fudbalere koji imaju najveća primanja

BEOGRAD - Aktuelni šampion Srbije Partizan planira da u narednih šest meseci proda fudbalere koji imaju najveće plate, a to su: Brazilac Eduardo, golman Stojković i bugarski reprezentativac Ivan Ivanov.

Partizan će najpre pokušati da proda Brazilca Eduarda koji ima platu 250.000 evra godišnje i najbolji je primer štetnosti po budžet crno-belih. Stojković je sa 240 hiljada evra godišnje na drugom mestu, dok Ivanov ima 220 hiljada evra po sezoni.

Odlazak Stefana Šćepovića posle samo šest meseci provedenih na stadionu Partizana ne bi trebalo da čudi, prvenstveno zbog dogovora prilikom njegovog dolaska da u slučaju dobre ponude može preko granice, ali i zbog visokih primanja. Stariji Šćepović je bio blizu magične cifre od 200.000 (180.000 evra) koja će evidentno u bliskoj budućnosti predstavljati samo privilegiju retkih.

Bugarin Ivanov je bio jedan od najboljih igrača u ovoj sezoni, međutim crno-beli se neće protiviti ukoliko pronađe novu sredinu.

"Menadžer Ivanova je najavio da će se pojaviti sa konkretnom ponudom i mi ga očekujemo, spremni za razgovore oko njegovog statusa" - rekao je Tumbaković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track