Valjadolid pobedio, Realu bez Ronalda samo bod

Primera

Valjadolid pobedio, Realu bez Ronalda samo bod

Fudbal -
Madriđani sa Osasunom igrali bez golova, a Kaka za 18 minuta u igri dobio dva žuta kartona

Posle četiri kola fudbaleri Valjadolida su zabeležili pobedu u Primeri. Oni su u okviru 19. kola savladali Majorku zahvaljujući pogocima u završnici meča, a junak susreta bio je Nemac Patrik Ebert koji je postigao dva gola. Antonio Rukavina je odigrao ceo meč za ekipu trenera Miroslava Đukića.

Espanjol nastavlja beg sa dna tabele nakon što je minimalnim rezultatom uspeo da dođe do pobede nad pomalo umornom Seltom.

Real je potvrdio da se nalazi u žestokoj krizi pošto na gostovanju Osasuni nije pokazao gotovo ništa bez svoje glavne zvezde Kristijana Ronalda, koji je morao da pauzira zbog žutih kartona. Madriđani su se mučili kako bi došli do neke prilike za koje je trebalo da bude zadužen Luka Modrić, ali se on nije najbolje snašao pa je zamenjen posle 67. minuta igre. Desetak minuta ranije u igru je ušao i Kaka, ali je on proveo na terenu samo 18 minuta, pošto je za to vreme uspeo da dobije dva žuta kartona. Od 76. minuta Real je tako ostao sa igračem manje na terenu i malo nedostajalo da ne osvoji ni bod, pošto je Osasuna uporno napadala i bila blizu postizanja pogotka.

Primera, 19. kolo

Valjadolid - Majorka 3:1 (1:1)

Ebert 21, 90, Gonzales 88 - Kasadeus 38

Espanjol - Selta 1:0 (1:0)

Garsija 23

Osasuna - Real Madrid 0:0

Valensija - Sevilja 2:0 (0:0)

Soldado 51, 88

Odigrano u petak:

Atletik Bilbao - Rajo Valjekano 1:2 (0:0)

Nedelja, 13. januar:12.00 Betis - Levante17.00 Real Sosijedad - Deportivo19.00 Atletiko Madrid - Saragosa21.00 Malaga - Barselona

Ponedeljak, 14. januar:20.00 Hetafe - Granada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track