Mesi u Kuriru

Pljunuti argentinac

Mesi u Kuriru

Fudbal -
Miloš Grubišić, dvojnik najboljeg svetskog fudbalera, voleo bi da upozna Argentinca i pozove ga na svoju krsnu slavu Đurđevdan

Ko blizanci.Najbolji svetski fudbaler Lionel Mesi ima dvojnika u Srbiji! Miloš Grubišić (28), momak iz Novih Banovaca, pljunuti Argentinac, otkrio je u intervjuu za Kurir da bi voleo da upozna igrača Barselone.- Planiram da odem do Barselone. Voleo bih da ga upoznam, bio bi to super osećaj. Imati dvojnika koji je najbolji fudbaler na svetu je čast. Tražio bih da mi se potpiše na dres. Pričao bih s njim o sličnosti između naša dva naroda i o tome kad će doći u Srbiju - kaže Miloš i dodaje:- Pozvao bih ga na slavu, na Đurđevdan. Mogli bismo da obiđemo fruškogorske manastire, pošto to mnogo volim.Diplomirani ekonomista nije od onih koji su zaluđeni fudbalom, a na sličnost s legendarnim igračem pažnju mu je skrenuo komšija. S Mesijevom popularnošću rasle su i anegdote.- Kad sam se zaposlio u DIS, dvadesetak kolega me je stalno poredilo s Mesijem, a i mušterije su počele da me prepoznaju. Jedan momak mi je čak prišao i pitao da nas njegova devojka fotografiše. Mnogo je takvih situacija, jedna devojka me čak i poljubila i rekla: „Kad već ne mogu pravog da poljubim, mogu bar tebe“. Kikoću se, gledaju me... Čak su me nagovorili da kupim dres i od tada, posebno leti, reakcije su vrlo česte - zaključio je srpski Mesi.

Ovo je original
Ovo je original

Jesi li ti pravi Mesi?Kao jedan od najinteresantnijih doživljaja Miloš ističe susret na ulici s dečakom romske nacionalnosti, koji je očigledno veliki fan Lea Mesija.- Prošao sam pored jednog dečaka i on se okrenuo i tužno me pitao: „Jesi li ti pravi Mesi?“ Uzvratio sam pitanjem: „Šta ti misliš?“, a on je samo klimnuo glavom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track