Sin Radmila Mihajlovića sa dva gola doneo pobedu Zvezdi

Pripreme u Antaliji

Sin Radmila Mihajlovića sa dva gola doneo pobedu Zvezdi

Fudbal -
Golovima Stefana Mihajlovića Zvezda u Antaliji savladala turskog trećeligaša Ejupsor

Fudbaleri Crvene zvezde pobedilli su u prvom prijateljskom testu na pripremama u Antaliji turskog trećeligaša Ejupsor sa 2:0.

Meč je obeležio dvostruki strelac, 18-godišnji napadač Stefan Mihajlović, koji je u svom prvom nastupu za Zvezdu nagovestio potencijal i da bi mogao da bude dugotrajno rešenje u špicu napada. Sin nekadašnjeg golgetera Bajerna, Radmila Mihajlovića je oduševio u današnjem meču.

"Naravno da sma presrećan zbog dva gola koja sam postigao na svom debiju. Nisam očekivao da će mi ovako izgledati debi za prvi tim i ponavljam, zaista je osećaj jedinstven. Ne umem rečima da opišem emocije, ali moram da istaknem da je ova pobeda zasluga čitave ekipe. Uvek je lep osećaj kada se trijumfuje, ali ovo je samo jedna od niza prijateljskih utakmica koje nas očekuju u nastavku pripremnog perioda", rekao je debitant u crveno-belom dresu.

Golgeterski gen koji je danas pokazao, mladi Mihajlović nasledio je od svog oca, takođe napadača, Radmila Mihajlovića.

"Upravo želim golove da posvetim tati i čim se vratim u hotel, zvaću ga da mu se pohvalim", priznao je Stefan.

Pobedu Zvezdi je donela igra praktično druge postave predvođene pomenutim Mihajlovićem, zatim Ožegovićem, Spajićem, Savićevićem, Kirovskim, koja je sa mnogo više želje i žara odigrala, nego njihove starije kolege u prvom poluvremenu. (0:0).

Pored Mihajlovića, vredi istaći i golmana Kirovskog koji je danas branio fenomenalno i u nekoliko navrata spašavao crveno-bele.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track