DOJADIO: Balotelija teraju iz Sitija

Smučio im se

DOJADIO: Balotelija teraju iz Sitija

Fudbal -
Vlasnici „građana“ spremni na sve ustupke, pre svega Milanu, da bi se otarasili Italijana

Šta ste čekali dosad!Kontroverzna zvezda Mančester sitija Mario Baloteli najverovatnije će biti glavna faca zimskog prelaznog roka, pošto je čelnike „građana“ konačno izdalo strpljenje, pa su odlučili da Italijana stave na transfer-listu, i to po sniženoj, tačnije najmanjoj mogućoj ceni!Mančester siti juče je spustio cenu za svog napadača Marija Balotelija na 28 miliona evra, a kad se uzme u obzir da je reprezentativac azura u avgustu 2010. godine stigao na Itihad iz Intera za 26 miliona, jasno je da uprava želi da se otarasi svog nestašnog dečaka. Na popust je prvi reagovao Milan, koji je spreman da angažuje Balotelija, ali samo ako plaćanje obeštećenja bude u šest rata. Verovali ili ne, Siti je pristao i na to.- Spremni smo da spustimo cenu za Marija na 28 miliona evra, a čak bismo i izašli u susret upravi Milana da ovaj iznos plate u šest rata. Naravno, nije Milan jedini klub koji pod ovim uslovima želi Balotelija - rekao je član uprave Sitija.

I Lampard u MilanuMilan se baš nameračio da stvori nov tim dovođenjem, pre svega, igrača iz Premijer lige. Legenda Čelsija Frank Lampard mogao bi da potpiše ugovor s „roso-nerima“ u naredne dve nedelje.Lampardu ugovor ističe u junu, a uprava ne namerava da produži saradnju s njim. Predsednik kluba sa San Sira neće čekati leto, već je došao na ideju da već sad potpiše ugovor s Lampardom uz minorno obeštećenje Englezima. Lampard zauzima drugo mesto na Čelsijevoj listi strelaca sa 195 golova, samo sedam manje od rekordera Bobija Tamblinga.

Najveće gluposti Maria Balotelija ♦ Pauk mu je odneo automobil čak 27 puta♦ Morao je da plati kaznu od 300.000 funti jer je strelicama za pikado gađao omladince Sitija♦ U noći kada je osvojio 25.000 funti u kasinu, hiljadarku je poklonio prostitutki ispred ulaza♦ Gađao je paradajzom trenera dok je bio u Seriji A♦ Bacao je vodene balone za vreme disciplinskog saslušanja♦ Potukao se s obezbeđenjem u striptiz-baru jer je prekršio pravilo da nema dodirivanja♦ Vatrometom je zapalio deo svoje kuće♦ Trkao se motorom u dvorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track