Lamine Dijara: Partizan me još zavlači za pare!

Izdaje ga strpljenje

Lamine Dijara: Partizan me još zavlači za pare!

Fudbal -
Crno-bela Mamba Lamine Dijara ne zna zbog čega mu bivši klub nije isplatio dugovanja

Ne voli sudove.Ljubimac Partizanovih navijača Lamine Dijara iz Antalije, gde sad igra kao član turskog superligaša Antalijaspora, poručuje da mu crno-beli duguju novac, ali da ih zbog toga neće tužiti.♦ Koliko vam duguje Partizan?- Duguje manje od onoga što se pominje u medijima. Nije to 30.000 evra, ali opet se nadam da me taj čovek, koji je to preuzeo na sebe, neće zaboraviti. Već duže vreme ne javlja mi se na telefon, ali ja i pored toga neću tužiti Partizan - kaže Dijara.♦ Ko je taj čovek?- Darko Grubor!♦ Dakle, ponovo biste morali da legnete u njegovu kancelariju da vam se isplate dugovi?- Ta priča nije tačna. Ipak, kada neko iz velikog kluba to kaže, onda se više veruje njemu nego meni. Zato i neću tužiti Partizan, već nameravam da to rešim mirnim putem.♦ Kako se razvija karijera u Turskoj?- Ovde je stalna borba. Izgubili smo neke utakmice koje nismo smeli, pa smo pokvarili plasman. Sve drugo je super, ne mogu da se požalim.

Darko Grubor mi se ne javlja na telefon, valjda me nije zaboravio
Darko Grubor mi se ne javlja na telefon, valjda me nije zaboravio

Na Robija u nedeljuŠta očekujete od utakmice s Kajzerijem u nedelju?- To me pitate zbog Prosinečkog? Hahaha, idemo na njihov teren i nismo baš u najboljoj situaciji. Imamo nekoliko povređenih koji su važni za našu igru. Voleo bih da im dam gol, bez obzira na to rivalstvo s bivšim Zvezdinim trenerom.

Ivice, pomagaj!Dokle je stigla procedura za sticanje državljanstva Srbije?- Godinu dana se ništa ne dešava. Nadam se da će Ivica Dačić, ako bude čitao ovaj intervju, učiniti nešto da se to sredi. Hoću da živim tamo kad završim karijeru. Želim da kupim stan i da sve što zaradim donesem u Beograd. Ako ništa drugo, i mene mogu gledati kao budućeg investitora koji će uložiti svoj novac, mada sam ja nešto drugo. Zavoleo sam, brate, Beograd i Srbiju - kaže Dijara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja